reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ewel na pewno nie zasne mój lekarz ma urlop do 11.02 ale mam zapas luteiny i duphaston wiec spokojnie. Dopiero wtedy idę nawet chyba bety nie będę robić to i tak nic nie zmieni
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Mam córcia 20 miesięczna ;-)
Lekarz 21.01 kazał powtórzyć test i zacząć luteine brać oraz jak chce to mogę iść na bete ale ja już od dziś luteine biorę. I na bete raczej nie będę lecieć. W ciazach co poronilam byłam na becie a i tak to nic nie zmieniło. Przyrost był a poronilam :-(
Jak pójdę 11.02 na wizytę to będę w 7t 2d wiec akurat powinno być serce
Lekarz 21.01 kazał powtórzyć test i zacząć luteine brać oraz jak chce to mogę iść na bete ale ja już od dziś luteine biorę. I na bete raczej nie będę lecieć. W ciazach co poronilam byłam na becie a i tak to nic nie zmieniło. Przyrost był a poronilam :-(
Jak pójdę 11.02 na wizytę to będę w 7t 2d wiec akurat powinno być serce
Racja... Ja w swojej pierwszej ciąży która poronilam też robiłam betę i nie wiele to dało... Więcej stresu przy tym jest. Byłam w 5 tyg u lekarza i tylko czekałam na usg by moc zobaczyć serce.. No i jak w końcu zobaczyłam to po tygodniu płód obumarl(( strach mam...Ale staram się być dobrej myśli
Hej, któraś pisała, że nie można tego i owego jest w ciąży. Ja wiem nie jadłam w pierwszej ciąży nic surowego, wędzonego, unikałam chipsów itp. Mozzarelli też nie wolno, ale nie mogłam się oprzeć heh. Anulka przykro mi kurczę co to się dzieje. Kamilove jeśli i jak jestem w ciąży to mamy podobny termin porodu miałam w nocy mdłości, mocne. Rano też się zaczęły. A śluz leci, leci, leci i leci.
maran-atha
Kamilove gratuluje i spokojnej zdrowej ciazy zycze
reklama