reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień doberek :)
I znow ominęła mnie gorąca debata polityczna ;p

W pracy se siedze, dzisiaj w miare luźno to zajrzałam na chwile :)

Co do chłopaków z internetu to ja mojego (aktualnie męża) poznałam prawie 8 lat temu na czaterii :D

Sylwia co to za obóz pracy? Podejście pracodawcy ponizej jakiekolwiek poziomu :/

Witam nowa staraczke Basie :)

reklama
Dzień doberek :)
I znow ominęła mnie gorąca debata polityczna ;p

W pracy se siedze, dzisiaj w miare luźno to zajrzałam na chwile :)

Co do chłopaków z internetu to ja mojego (aktualnie męża) poznałam prawie 8 lat temu na czaterii :D

Sylwia co to za obóz pracy? Podejście pracodawcy ponizej jakiekolwiek poziomu :/

Witam nowa staraczke Basie :)

No niestety mialo byc pieknie a okazala sie tragiczna bajka ;/
Ja tez swojego meza poznalam 8 lat temu na czaterii :)

Ja tak z ciekawości mierzylam ale czuję nawet bez tej trampki ze zaraz się pojawi więc mówi się trudno ;P muszę żyć dalej nie każdemu uda je się szybko sama coś o tym wiem .kaski no zbieg okoliczności ;)

Czesc Dziewczyny.

Ja tylko na chwilke,moze jutro Was doczytam...dzisiaj jestem bez sił na co kolwiek,bolał mnie brzuch już od rana,a jeszcze musiałam na wykłady pojechać i masakra tyle siedzieć...papa do jutra

reklama
Do góry