reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux ja dziś wyczytałam że nie bardzo jesc w ciąży tzw. miękkie sery, pasztety czy surowe mięsa i jaja więc mozzarelle narazie lepiej odstaw:)

reklama
Kiedys byl o tym program w Jem co jem i nie do konca tak z tym jest... wtedy to wszystko jest niebezpieczne gdy nie pochodzi z legalnego źródła;-)))

Nie ewel87 nie chodzi o to tak długo się nie staramy to dopiero 4 cykl. Chodzi o mojego męża. Chyba to jest koniec naszego małżeństwa ;(

Witam;-)

Jestem z watku obok, widzislam ze pare moich kolezanek tu pisze, pomyslalam sobie ze moze dolacze rowniez do Was, przyjmiecie?;-)

Julia witaj im nas więcej tym lepiej

Ewel, tak dopinguje go :D Edyta, fajnie mieć spokój w domu, co :) my właśnie zjedlismy kolację, kanapki i mozzarelle z pomidorami :D

Kochana zebys wiedziala az tak dziwnie i cicho hihi

Anulka co sie dzieje ?

Dziekuje, za przyjecie mam nadzieje ze sie wdroze;-)

Anulka88 mam nadzieje ze sprawy sie poprawia i z mezem sie dogadacie!

Ja mam termin @ na 24.01

reklama
Ewel niebede testowac wczesniej;-)
Ale w terminie to zrobie bo wychodze z M do znajomych i bedzie alko to dla peenosci zrobie ...ale tak to sie wstrzymie niechce sie nakrecac:/
Jakos niewierze ze uda mi sie zajsc jeszcze w ciaze...ale probujemy zobaczymy co czas pokaze;-)
A to ktory twoj cykl?

Do góry