reklama
czemu te chłopy sa takie po******!!mam go dość!!!
poszedł pomoc sąsiadowi niby a jak poszłam po 15-20minutach to już wódeczka stała,wołam go mały chory goraczka prawie 39stopni wie ze ja zaraz panikuje i chciałam żeby był w domu,jestem trochę przewrazliwiona na punkcie jak syn choruje zwłaszcza jak ma goraczke to przyleciał i po co mnie wołasz,i polazł spowrotem,tak mnie zdenerwował ze się popłakałam co za ham,ojciec z niego jak z koziej du.. traba,koledzy ważniejsi niż rodzina to ja w dupie mam go,niech wroci to wykład zrobie mu taki ze popamięta!!
o fuck, moj tez ma takie wejscia, tzn mial, ale u niego wodka nie wchodzi w gre, jedynie piwko, ja mojemu zagrozilam, ze dziecka nie bedzie jak nie przystopuje z piciem i podzialalo
Sylwia trzymam kciuki żebyś się szybko tego pozbyła!
Monii ehh z tymi facetami! Zasadź mu pożądnego kopa!
Moja Mery właśnie się rozłożyła - gorączka, ból brzucha i biegunka. Miodzio! Wrrrrr...
jakis wirus mloda dopadl?
skaba1
sierpień'05 marzec'08
jakis wirus mloda dopadl?
Nie wiem co ją dopadło. Cały dzień się kiepsko czuła i do kibelka latała, a teraz 38st. Zobaczymy co będzie do rana.
Też tak pomyślałam. Teraz jest spokój, tylko temperatura i ból głowy. Zaraz pójdzie spać i mam nadzieję że będzie dobrze.
No to oby jej przeszło.. zdrówka jej życzę :*
reklama