reklama
justjestem
Moderatorka
Hej, jeszcze z pracy
Nie zrobiłam testu i nie zrobię, raczej nastawiam się na @, jakoś wczoraj wieczorem otrzeźwiałam i nie zamierzam wariować, mam nadzieje, że @ nie przesunie się przez stres, króry sobie zaserwowałam.
Nie zrobiłam testu i nie zrobię, raczej nastawiam się na @, jakoś wczoraj wieczorem otrzeźwiałam i nie zamierzam wariować, mam nadzieje, że @ nie przesunie się przez stres, króry sobie zaserwowałam.
justjestem
Moderatorka
Kasik muszę sie jakoś ogarnąć bo zwariuję
justjestem
Moderatorka
Denerwuje mnie tyle ten śluz, dziś rano polało się ze mnie, myślałam, że okres dostałam, a to taki biały rzadszy śluz. Już mogłaby przyjść @ i nowy cykl być.
Hejka.
Co do śluzu to ja np miałam taki sam jak zawsze przed @,więc u mnie nie było to oznaką
Monii super wieści
Just tak to jest musisz sie uzbroic w cierpliwość,ale wcale to nie jest łatwe wiem13cykli to przerabiałam
Co do śluzu to ja np miałam taki sam jak zawsze przed @,więc u mnie nie było to oznaką
Monii super wieści
Just tak to jest musisz sie uzbroic w cierpliwość,ale wcale to nie jest łatwe wiem13cykli to przerabiałam
Just ja z dużą ilościa sluzu często miewałam problemy. Nigdy nie obserwowalam czy to przed @ czy w dni plodne, ale wiem jak potrafi denerwować. Teraz niekiedy tez mi sie pojawia, nie obfity jakis ale jednak, zaraz biegam do wc zobaczyć czy to nie jakies plamienie przypadkiem.
reklama