reklama
hej jestem dziś zmęczona i śpiąca...
byłam dziś u gina póki co jest tylko pęcherzyk ciążowy serduszka jeszcze nie widać za trzy tyg kolejna wizyta
wazne, ze jest pecherzyk, i serduszko sie niebawem pojawi :-)
hej jestem dziś zmęczona i śpiąca...
byłam dziś u gina póki co jest tylko pęcherzyk ciążowy serduszka jeszcze nie widać za trzy tyg kolejna wizyta
Gratulacje
Ja dzis obolala cycochy bola i jajniczek ;/
justjestem
Moderatorka
Kamkaz ja mam pierwszy cykl staran i jedyne na co czekm to na test
justjestem
Moderatorka
A ja niby w piątek mam mieć, a nic oprocz bolu podbrzusza nie mam...
a jaki masz sluz?A ja niby w piątek mam mieć, a nic oprocz bolu podbrzusza nie mam...
pinky sky
Fanka BB :)
Reene gratulacje na następnej wizycie na pewno serduszko będzie
Myślę że warto do okresu poczekać
Poszłam do sklepu a tu dzieci się cudownie rozmnozyly z jednego 4 się zrobiło hehehe moja 6 latka dwoje 3 latków i 12 latek rodzeństwa męża dom drży w posadach
Ja gotuje mężowi słoiki na drogę dzisiaj trzeba coś zadziałać bo pewnie w piątek wróci
Poszłam do sklepu a tu dzieci się cudownie rozmnozyly z jednego 4 się zrobiło hehehe moja 6 latka dwoje 3 latków i 12 latek rodzeństwa męża dom drży w posadach
Ja gotuje mężowi słoiki na drogę dzisiaj trzeba coś zadziałać bo pewnie w piątek wróci
reklama
Reene gratulacje na następnej wizycie na pewno serduszko będzie
eee no to wesolo masz i mecz tam pieknie meza mecz