reklama
Lux bardzo mi przykro z powodu pogrzeby... Dziadka dobrze doczytałam? Mi ponad rok temu umarła babcia najpierw mama zadzwoniła odłożyłam słuchawkę i zadzwoniła szefowa że dostaję pracę...
Sylwia ja na zgage piłam zimne mleko
tak dziadek od strony taty zmarl, 18 lat temu zmarla jego zona, bardzo zzyta bylam z babcia, zostali mi teraz tylko dziadkowie od strony mamy
pinky sky
Fanka BB :)
Mi zostali tylko od strony taty z którymi mieszkałam dopóki na studia nie poszłam eh nawet nie chce sobie wyobrażać żeby ich zabrakło staram się jak najczęściej D tam wozić/ zostawiać bowiem mówią że odejmuję im 10 lat jak prawnuczke mają przy sibie
Ja jako dziecko bardziej spedzalam czas u dziadka ktory juz nie zyje od ponad 15 lat babcia jeszcze zyje a rodzice mamy juz nie zyja .
Maz po nocce jeszcze spi kolo 13 musze go obudzic i isc na zakupy, maluchy sie bija ;/ poprostu czuc ta milosc
Maz po nocce jeszcze spi kolo 13 musze go obudzic i isc na zakupy, maluchy sie bija ;/ poprostu czuc ta milosc
o co sie bija ??Ja jako dziecko bardziej spedzalam czas u dziadka ktory juz nie zyje od ponad 15 lat babcia jeszcze zyje a rodzice mamy juz nie zyja .
o co sie bija ??
Kochana oni sie zawsze o wszystko corka jest starsza i wg nie jwszystko jest jej;/ a on ma sporo sily i jej oddaje i na to wychodzi ze zadne nie ustapi i mam bitwe krzyki placz itp
reklama
Kochana oni sie zawsze o wszystko corka jest starsza i wg nie jwszystko jest jej;/ a on ma sporo sily i jej oddaje i na to wychodzi ze zadne nie ustapi i mam bitwe krzyki placz itp
łooo matko, ja trojke bawilam do niedawna przez rok i nerwicy sie nabawilam okropne byly te dzieciaki, ale to wina rodzicow tych dzieci, bo mieli je gdzies i dzieciaki tylko tablet, komputer i bajki, nic innego