reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux bardzo mi przykro z powodu pogrzeby... Dziadka dobrze doczytałam? Mi ponad rok temu umarła babcia najpierw mama zadzwoniła odłożyłam słuchawkę i zadzwoniła szefowa że dostaję pracę...

Sylwia ja na zgage piłam zimne mleko

reklama
Lux bardzo mi przykro z powodu pogrzeby... Dziadka dobrze doczytałam? Mi ponad rok temu umarła babcia najpierw mama zadzwoniła odłożyłam słuchawkę i zadzwoniła szefowa że dostaję pracę...

Sylwia ja na zgage piłam zimne mleko

tak dziadek od strony taty zmarl, 18 lat temu zmarla jego zona, bardzo zzyta bylam z babcia, zostali mi teraz tylko dziadkowie od strony mamy

Mi zostali tylko od strony taty z którymi mieszkałam dopóki na studia nie poszłam eh nawet nie chce sobie wyobrażać żeby ich zabrakło staram się jak najczęściej D tam wozić/ zostawiać bowiem mówią że odejmuję im 10 lat jak prawnuczke mają przy sibie

Ja jako dziecko bardziej spedzalam czas u dziadka ktory juz nie zyje od ponad 15 lat babcia jeszcze zyje :) a rodzice mamy juz nie zyja .
Maz po nocce jeszcze spi kolo 13 musze go obudzic i isc na zakupy, maluchy sie bija ;/ poprostu czuc ta milosc :-D

No moja też jeździ na dwa turnusy najpierw na urlop babci potem na dziadka.

Mój z D pionek słucha i się wyglupiaja czasami zastanawiam się kto tak na prawdę ma 6 lat :-)

moj mial wczoraj umyc klatke w bloku, bo mnie nie bylo w domu i musi to zrobic teraz, ja juz jedno pranie powiesilam, kolejne sie pierze, buraczki tez sie gotuja, obiad zaraz bede robic :-)

reklama
Kochana oni sie zawsze o wszystko corka jest starsza i wg nie jwszystko jest jej;/ a on ma sporo sily i jej oddaje i na to wychodzi ze zadne nie ustapi i mam bitwe krzyki placz itp

łooo matko, ja trojke bawilam do niedawna przez rok i nerwicy sie nabawilam :no: okropne byly te dzieciaki, ale to wina rodzicow tych dzieci, bo mieli je gdzies i dzieciaki tylko tablet, komputer i bajki, nic innego :wściekła/y:

Do góry