reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Tak, są cały czas takie i były przed plastrami. Nic nie mówił, bo od zawsze mam wszystkie wyniki w normie, cytologia I, ie ma się czego przyczepić, do tego nie mam aż tak obfitych ;)

reklama
Tak, są cały czas takie i były przed plastrami. Nic nie mówił, bo od zawsze mam wszystkie wyniki w normie, cytologia I, ie ma się czego przyczepić, do tego nie mam aż tak obfitych ;)

Naprawdę krótkie aale jak piszesz że masz od zawsze takie no i badania ok to nie ma się do czego przyczepić ;)

Dokladnie ,jesli sa od zawsze takie to wszystko ok
Just a kiedy chcesz testowac ? Ja pierwszy test zrobie 21 w poniedzialek o ile mnie wczesniej @ nie zaskoczy

Mimo stosowania plastrów, po odstawieniu ( a robiłam to kilka razy wcześniej) wracały do normy czyli nie dłużej niż 25 dni, Chodziłam do gina na nfz, który powiedział bez badań, że taka moja natura, ale czułam się zaniedbana i poszłam prywatnie, przebadał mnie na wszystkie strony, wydałam majątek, ale powiedział, że nie mam się czym martwić. Choć nie powiem, nie jest to komfortowe...

reklama
Do góry