reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
to kotek trzymam &&&&
ja już po wizycie z juniorem wszystko oki,na usg był taki zawinięty w kłębek heh
ja przy porodzie z pierwszym tez mówiłam ze więcej dzieci niechce i nikt mnie do tego nienamowi,nawet choćby mi mieli zaplacic to NIE,ale takie nastewienie mija ja po 3 latach zaszłam ponownie,ale poroniłam i wtedy mimo ze chciałam kolejne bałam się ze sytuacja się powtórzy i zwlekałam az do teraz,a jestem już 21tydzien<3

Hej:)

Moja bratowa jak urodziła to pierwsze słowa do jej mamy to były : juz wiem czemu jestem jedynaczka:)

Mój chciałby trójkę,ale ja bardziej obstawiam za dwójką...ale zobaczymy:)

Hej:)

Moja bratowa jak urodziła to pierwsze słowa do jej mamy to były : juz wiem czemu jestem jedynaczka:)

Mój chciałby trójkę,ale ja bardziej obstawiam za dwójką...ale zobaczymy:)

Tak to chyba mowi kazda swiezo upieczona mama ,jednak pojewienie sie pierwszego dziecka to duza rewolucja w zyciu ,stajemy sie odpowiedzialni nie tylko za nas ,do tego nieprzespane noce,wieczne zmeczenie ,daja w kosc ale to stan przejsciowy,dziecko rosnie i z czasem nasze zdanie moze sie zmienic :tak:

reklama
hej dziewczyny niemam głowy by siedzieć ostatnio na necie bo mnie choróbsko dopadło i sie lecze ..... mam takie pytanie do was znacie jakiś dobry domowy sposób na oczyszcenie zatoków ...... niestety męczą mnie od kilku dni a tu lekarze nic mi nie mogą przepisać na to bo w ciązy nie podawają kobietom leków chyba ze jest cos powaznego

Do góry