reklama
monii88
Fanka BB :)
to kotek trzymam &&&&
ja już po wizycie z juniorem wszystko oki,na usg był taki zawinięty w kłębek heh
ja przy porodzie z pierwszym tez mówiłam ze więcej dzieci niechce i nikt mnie do tego nienamowi,nawet choćby mi mieli zaplacic to NIE,ale takie nastewienie mija ja po 3 latach zaszłam ponownie,ale poroniłam i wtedy mimo ze chciałam kolejne bałam się ze sytuacja się powtórzy i zwlekałam az do teraz,a jestem już 21tydzien<3
ja już po wizycie z juniorem wszystko oki,na usg był taki zawinięty w kłębek heh
ja przy porodzie z pierwszym tez mówiłam ze więcej dzieci niechce i nikt mnie do tego nienamowi,nawet choćby mi mieli zaplacic to NIE,ale takie nastewienie mija ja po 3 latach zaszłam ponownie,ale poroniłam i wtedy mimo ze chciałam kolejne bałam się ze sytuacja się powtórzy i zwlekałam az do teraz,a jestem już 21tydzien<3
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej
Moja bratowa jak urodziła to pierwsze słowa do jej mamy to były : juz wiem czemu jestem jedynaczka
Mój chciałby trójkę,ale ja bardziej obstawiam za dwójką...ale zobaczymy
Tak to chyba mowi kazda swiezo upieczona mama ,jednak pojewienie sie pierwszego dziecka to duza rewolucja w zyciu ,stajemy sie odpowiedzialni nie tylko za nas ,do tego nieprzespane noce,wieczne zmeczenie ,daja w kosc ale to stan przejsciowy,dziecko rosnie i z czasem nasze zdanie moze sie zmienic
edyta01
Czekamy na czwarty cud
hej laski my juz w domku, na zakupach bylismy
Co dobrego kupilas ?
Lux paliwo chyba najbardziej daje po kieszeni co nie
no ciagnie, bo czlowiek ciagle gdzies jezdzi
reklama
afrodyta92
Fanka BB :)
hej dziewczyny niemam głowy by siedzieć ostatnio na necie bo mnie choróbsko dopadło i sie lecze ..... mam takie pytanie do was znacie jakiś dobry domowy sposób na oczyszcenie zatoków ...... niestety męczą mnie od kilku dni a tu lekarze nic mi nie mogą przepisać na to bo w ciązy nie podawają kobietom leków chyba ze jest cos powaznego