a u mnie w domu mama wczoraj juz napaliła,ale to normalne było bo straszny z niej piecuchale przyjemnieu mnie w domu przy upałach co były po 36stopni w domu sie siedziało w swetrach i az zimno było...jak z klimatyzacja.
reklama
Joanka85
Maciejkowa Mama
Dziękuję Wam za dobre słowa. Nie sądziłam, że będzie tak trudno. Niby cykl mam jak najbardziej prawidłowy a tu nic. Mąż juz się zastanawia czy to nie jego wina :/
U nas też nie grzeją. I zaczną dopiero po 10.10. Ale u nas tak jest wszedzie.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
tu u nas jak ludzie zaczna chodzic do spoldzielni to zaczna palic
Dziękuję Wam za dobre słowa. Nie sądziłam, że będzie tak trudno. Niby cykl mam jak najbardziej prawidłowy a tu nic. Mąż juz się zastanawia czy to nie jego wina :/
to dopiero poczatek, nie martw sie
a u mnie w domu mama wczoraj juz napaliła,ale to normalne było bo straszny z niej piecuchale przyjemnieu mnie w domu przy upałach co były po 36stopni w domu sie siedziało w swetrach i az zimno było...jak z klimatyzacja.
moi rodzice juz tez przepalaja z tego co wiem
I tutaj Sie przywitam a wiec u mnie bez zmian ,nadal walcze ,z badan wynika ze moge miec pcos ,co moge na to brac ?
seks seks seks a tak powaznie to nie wiem
Jestem w szoku ,ale wiem ze dziewczynom udaje Sie z tym zaciazyc ,wiem ze jakies wspomagacze trzeba brac a ja nie mam zielonego pojecia jakie
tu w Pl sa leki na to, ktore pomagaja, znam lask, ktore po lekach zaszly
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Edyta,
Najlepiej clo i duphaston lub luteine
A już nie pamiętam co można brać z naturalnych wspomagaczy
Najlepiej clo i duphaston lub luteine
A już nie pamiętam co można brać z naturalnych wspomagaczy