reklama
ja kocham jesien! uwielbiam :-) lubie takie jesienne spacery jak juz szaro sie robi na dworze i chłodno jest :-)ja wolę ciepełko.. upały były uciążliwe, ale słoneczko i temperatura ok. 25 st w sam raz.. nie lubie jesieni
ja kocham jesien! uwielbiam :-) lubie takie jesienne spacery jak juz szaro sie robi na dworze i chłodno jest :-)
Ja lubie kolorowe drzewa, szumiace pod nogami liscie ale chlodu nie bardzo. Raczej jestem cieplolubna..
ja bardzo lubie tez gwiazdke i jak snieg pruszy a ja w pokoju se siedze :-) co masz na obiad, bo nie mam pomyslu, mysle o spaghetti
Bebepatia dziala napisałam na zamknietym. Ale tez mam chęć zrobic spaghetti. Ale to jutro chyba
Bebepatia dziala napisałam na zamknietym. Ale tez mam chęć zrobic spaghetti. Ale to jutro chyba
ja jednak wyjelam mielone na spaghetti hihi
monii88
Fanka BB :)
witam
a ja małego zawiozłam do przedszkola,posprzatalam i się położyłam i zasnęłam niedawno wstałam zdjadłam i niedługo musze go odebrać:-)
u nas leje,lubie deszcz pod warunkiem ze niemusze z domu wychodzić heh
kasik kieckie wstawie w watku zdjeciowym
a ja małego zawiozłam do przedszkola,posprzatalam i się położyłam i zasnęłam niedawno wstałam zdjadłam i niedługo musze go odebrać:-)
witam
maly zadowolony z przedszkola?
monii88
Fanka BB :)
o jeju jeszcze jak i ma pretensje ze tak szybko po niego przychodzę heh i jutro zapytam czy mogę go zostawiać do 16:-)
reklama
o jeju jeszcze jak i ma pretensje ze tak szybko po niego przychodzę heh i jutro zapytam czy mogę go zostawiać do 16:-)
jaki as zarabisty