u nas jajo, kalafior i puree, bo taki obiad chcial samiec :-)
U mnie zalewajka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas jajo, kalafior i puree, bo taki obiad chcial samiec :-)
co to? nie jadlam tego nigdy
Poważnie? Barszcz bialy z ziemniakami, cebula, kiełbaska i jajkiem u nas sie bynajmniej tak na to mowi
barszcz bialy, nie no to uwielbiam, nie wiedzialam , ze tak sie na to mowi
Moze nie we wszystkich rejonach
Lux śliczny pokój:-)
ja trzymałam nogi w gorze jak się o pierwsze staraliśmy ale nie pomogło,chociaz w necie czytałam ze to pomaga,moze nie każdemu..
natka90 to masz dobrze jak po wysiłku zasypiasz,ja jestem wtedy taka pobudzona ze niechce mi się spac heh
pogoda pochmurna wiec pewnie będzie padac
dziś na obiad pomidorowa a u was?
barszcz bialy, nie no to uwielbiam, nie wiedzialam , ze tak sie na to mowi
U nas robie sie normalnie barsz bialy żurek w pierwszy dzieb a na drigi dogotowywuje ziemniaczki w kosteczke i dorzucam kielbaske podpiekam lekko albo w talarkach alvo w kawalkach i cebulke odpiekam i doprawiam i zupka pyyyycha uwielbiam a ja lubie fitke ale moj nie :-/co to? nie jadlam tego nigdy