reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

najbardziej boli mnie to, ze ona takie bzdury po ludziach wygaduje, jest oburzona, ze odeszlam, nie no tej powinnam wedlug niej robic tam do usranej smierci, bo ona tak chce?!!!

Ano pewno, ze tak.. nie dość ze za śmieszne pieniądze to jeszcze o różnych porach i w trudnych warunkach. Nie przejmuj sie nimi, nie ma sensu..

reklama
Ano pewno, ze tak.. nie dość ze za śmieszne pieniądze to jeszcze o różnych porach i w trudnych warunkach. Nie przejmuj sie nimi, nie ma sensu..

ja juz jej od dluzszego czasu mowilam, ze szukam innej pracy, bo chce wiecej zarabiac i miec normalna umowe i zus itp, ale ona zbywala mnie i zmieniala temat i pamietam, ze jakis tydzien przed moim odejsciem dzieciaki tak mnie wkurzaly, ze im wykrzyczalam, ze jesli dalej takie niedobre beda, to je zostawie i wyladuja u babci, do ktorej nie lubia jezdzic, zwlaszcza ten starszy, bo on tylko tablet i komputer, zero jakichs zaintersowan, zero zabaw, tylko swiat wirtualny, no rece opadaja :wściekła/y: i ne sie przestraszyly i slowa nie powiedzialy i zobacz jakie moje slowa byly prorocze, z tym, ze babcia ich nie przyjela i maja za swoje

ja juz jej od dluzszego czasu mowilam, ze szukam innej pracy, bo chce wiecej zarabiac i miec normalna umowe i zus itp, ale ona zbywala mnie i zmieniala temat i pamietam, ze jakis tydzien przed moim odejsciem dzieciaki tak mnie wkurzaly, ze im wykrzyczalam, ze jesli dalej takie niedobre beda, to je zostawie i wyladuja u babci, do ktorej nie lubia jezdzic, zwlaszcza ten starszy, bo on tylko tablet i komputer, zero jakichs zaintersowan, zero zabaw, tylko swiat wirtualny, no rece opadaja :wściekła/y: i ne sie przestraszyly i slowa nie powiedzialy i zobacz jakie moje slowa byly prorocze, z tym, ze babcia ich nie przyjela i maja za swoje

Czyli ostrzegałas, a ze olala Twoje słowa to juz jej problem teraz. Babcia tez ich nie przyjęła? To ladne z nich diabolki.. i jeszcze lepiej. Nie ma co ich żałowac. Mają za swoje..

Czyli ostrzegałas, a ze olala Twoje słowa to juz jej problem teraz. Babcia tez ich nie przyjęła? To ladne z nich diabolki.. i jeszcze lepiej. Nie ma co ich żałowac. Mają za swoje..

a najlepsze jest to, ze ta druga babcia, ktora mieszka pod nimi to jak ja pracowalam to mi je podkradala a teraz nawet sie nimi nie zajmie...to jest najlepsze :-D

aha i jeszcze jedno ja Marcinowi mowilam, ze chce podwyzke od jesieni a on, ze ich nie stac itp, a autko nwe se kupili! ja jej to dzis powiem...ciekawa jestem jak ona chce znalezc nianie jak nawet ogloszen nie ma na necie

Luxi
Jak juz nawet babcia sie od nich odwrócila to niezle.. mają za swoje! Nie umieli uszanować wygody jaka mieli z Tobą to niech teraz kombinuja..
O której masz to spotkanie?

reklama
Do góry