reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień doberek ;)
Nareszcie znalazłam chwile aby zajrzeć.

Fajnie Lux że kase zwrócili, faktycznie szybko :)

Jak polecacie te testy z allegro to może i ja się na nie skusze :) nie drogo wychodzą, a w tym jeszcze 5 ciążowych. Ale jak coś to w październiku dopiero.

Ja dziś w pracy do 16:00, także już całkiem niedługo ;) a to u mnie słonecznie i ciepło dziś, ja w pracy nie odczuwam ale na dworze ponoć coś koło 27 stopni.

reklama
Hej. Ja już w busie ma lotnisko. O 19.05 mam być na modlinie.
Mama i przyjaciółka na przystanek mnie odprowadzily i az mi się lezka zakrecila. Niby tesknie za domem ale będzie mi brakować pl.

9 dni w pl. Wystarczy. Widziałam wszystkich których chciałam i pora wracać.
Szczególnie jak lekarz dał mi leki i nadzieję. Teraz nic tylko podkrecic atmosfere.

tro jak masz na zbyciu to ja bym wzieła je tylko powiedz ile za przesyłke
przesyłka około 6zł wiec sobie podarujemy te drobniaki postaram się wysłać jak najprędzej
tylko napisze na priv dane i adres do wysyłki
lux tak wczoraj narobilas mi checi na kluchy ze tez zrobiłam i jeszcze na dziś miałam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
No to czas na relaks a co tam u babci?

u babci i dziadka ok, zdrowi i uradowani, ze przyjechalam, Brajanek sie cieszyl, ze ciocia przyjechala i musialam sie z nim bawic, plakal, ze odjezdzam, a tak ze smutnych info to drugi dziadek nadal w szpitalu, a je nie lubie szpitali i jak mam tam pojechac i go takiego ogladac? serce mi peknie, nie chce go ogladac takiego chorego, bo zaraz zaczne plakac, podobno wuja do hospicjum chce go oddac, bo jest zle :no:
ehh do dupy to wszystko

Do góry