reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
No lux przy słabym lumpku to faktycznie tylko domowe ciuchy.
Ja w charity potrafię znaleźć rzeczy z metka. W dobrej cenie
Ja w charity potrafię znaleźć rzeczy z metka. W dobrej cenie
U nas jest taki lump w centrum że w sobotę żeczy są przecenione dodatkowo 50 lub 75 % te wyceniono oczywiście i dobrze ze jest dużo ubrań w rozmiarze 38 ,36 i dobre gatunkowo i wyglądają jak z normalnych sklepów a bardzo tanio mi już szafy pękają w szwach. Wiadomo od czasu do czasu fajnie kupić sobie coś nowego. Aha sukienki na uroczystości kupuje nowe no ale ich dużo nie ponosze bo to typowo weselne.
kamkaz
Ona niestety co do interpretacji wyników nie pomogę bo nie znam się na tym. Sprawdz może w googlu coś będzie
Joanka85
Maciejkowa Mama
Witajcie
Ale upał, ledwo do domu z pracy wrociłam. Nietety @ nadeszła, miałam malutką nadzieję, że to plamienie to zagnieżdżający się zarodek, niestety dziś już @ rozszalała się na dobre. Proszę o wpisanie mnie na 8.09, kolejny termin @
Lux współczuję walki z dzieciakami, ja pracuję z dziećmi 3 letnimi i często spotykam się z brakiem wspólnego frontu z rodzicami.Trzymam kciuki aby udało Ci się coś spokojniejszego znaleźć
ONA niestety ja także nie orientuję się w interpretacji wyników, za bardzo nie pomogę :/
Ale upał, ledwo do domu z pracy wrociłam. Nietety @ nadeszła, miałam malutką nadzieję, że to plamienie to zagnieżdżający się zarodek, niestety dziś już @ rozszalała się na dobre. Proszę o wpisanie mnie na 8.09, kolejny termin @
Lux współczuję walki z dzieciakami, ja pracuję z dziećmi 3 letnimi i często spotykam się z brakiem wspólnego frontu z rodzicami.Trzymam kciuki aby udało Ci się coś spokojniejszego znaleźć
ONA niestety ja także nie orientuję się w interpretacji wyników, za bardzo nie pomogę :/
cytrynowa_
W tym necie to bzdetów sie naczytam,pozniej spac nie mogea Wy to Wy
Musisz na kami poczekac. Ona najlepiej się zna
reklama