reklama
chcial mnie ugotowac
obiad miałby z głowy
xkarola
Fanka BB :)
Hahahaj dobrezawsze lepsza moja sloninka niz wczorajszy rosol oj a duzo by wytopil
cytrynowa_
Podobno ludzina nie dobra.
Myślałam że wczoraj robiac zupe będę miała na 2 dni. A tu mój zabral do pracy cala reszte
Myślałam że wczoraj robiac zupe będę miała na 2 dni. A tu mój zabral do pracy cala reszte
cytrynowa_
Dziewczyny. Spiesze powiadomić. Dziś jaśnie wielmozna @ przybyla.
monii88
mój synus zjadla wszystko wiec niemoge narzekac,ale ma to po tacie i zje u babci i w domu i jeszcze czasami jak na wakacje przyjadą sąsiedzi bo obok maja domek to i tam pojdzie zje wiec czasami 3 obiadki zaliczy czasami to az głupio bo pomysla ze niedaje mu albo niegotuje czy jak,w tym roku nie przyjechali ale za to jakas ich rodzina wypożyczyła ten domek,to mój ma dzieciakow do zabawy :-) ja dziś chciałam o 14 jechać na miasto ale pojade gdzies o 16 bo teraz za gorąco,a mój M ma manie jak śpie robi mi zdjęcia hahaha i tak ma od zawsze,ale przykryc tez mnie przykrywa ale rzadko bo ja opatulona jestem po sama szyje
reklama
Witam
Zrobiłam chwilke przerwy w sprzątaniu zeby Was podczytac ale widzę ze nie ma duzo do nadrabiania
Monii mam tak jak Ty, przeważnie jestem obatulona a mój caly odkryty bo jemu wiecznie gorąco i to ja ew.jego okrywam jak sie schladza
Upały dają popalic.. ale wole cieplo nizeli mialby ciągle padac deszcz.. chociaż ta duchota wykancza.
Luxi powodzenia zeby sie z pracą udalo :*
Witam nową staraczke
Zmykam dalej sprzątać
Baj baj :*
Zrobiłam chwilke przerwy w sprzątaniu zeby Was podczytac ale widzę ze nie ma duzo do nadrabiania
Monii mam tak jak Ty, przeważnie jestem obatulona a mój caly odkryty bo jemu wiecznie gorąco i to ja ew.jego okrywam jak sie schladza
Upały dają popalic.. ale wole cieplo nizeli mialby ciągle padac deszcz.. chociaż ta duchota wykancza.
Luxi powodzenia zeby sie z pracą udalo :*
Witam nową staraczke
Zmykam dalej sprzątać
Baj baj :*