reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
aplikacja wyliczyła mi owu 06.08 był to 16 dc i chyba tez tak było bo temperatura wtedy 3 dziń piłea soe w góre a w 1 dniu po owu diametralnie spadła i pożnieuj rosła i utrzymuje sie na jednym poziomie. więc chyba dobrze wyliczyła. 05 i 06 było przytulako więc może, może....;-)
dziś 20dc

Hej dziewczynki, dopisuje się do was:-) opowiem wam moją historyjkę... mam 25 lat, w miałam mieć termin porodu na luty w 6,1 tc okazało się, że ciąża obumarła, gin kazała czekać poroniłam samoistnie w 9,1 tc, po trwającej miesiąc @ zaczynam wychodzić na prostą i fizycznie i psychicznie, chociaż z chłopem się kłócę, doły mam, że jestem gruba i wszystko mnie wkur..., szczególnie upały, mam świadomość, że nie jestem sama dlatego piszę tu dziewczynki :-pbo razem jakoś damy radę i doczekamy się upragnionych bobasków, jak tylko lekarz pozwoli to biorę się z mężem do roboty.. jak tylko oczywiście się z nim pogodzę :-p

Hej dziewczynki, dopisuje się do was:-) opowiem wam moją historyjkę... mam 25 lat, w miałam mieć termin porodu na luty w 6,1 tc okazało się, że ciąża obumarła, gin kazała czekać poroniłam samoistnie w 9,1 tc, po trwającej miesiąc @ zaczynam wychodzić na prostą i fizycznie i psychicznie, chociaż z chłopem się kłócę, doły mam, że jestem gruba i wszystko mnie wkur..., szczególnie upały, mam świadomość, że nie jestem sama dlatego piszę tu dziewczynki :-pbo razem jakoś damy radę i doczekamy się upragnionych bobasków, jak tylko lekarz pozwoli to biorę się z mężem do roboty.. jak tylko oczywiście się z nim pogodzę :-p

witaj i zycze powodzenia :-) i współczuję straty, ja tez po poronieniu

tym razem chciałabym się trochę bardziej przygotować... chociaż z nerwów zaczęłam podpalać :crazy: ... zmieniam też gina żeby znaleźć przyczynę poronienia, jeśli taka była w piątek wybieram się na wizytę sprawdzić czy wszystko się oczyściło i może zleci mi jakieś badania, bo ten poprzedni nie wysłał mnie na żadne...

reklama
Kotek87 3mam kciuki, zeby sie zmora juz nie pojawila przez nastepne 9 miesiecy ;)

Sikulinda witam u nas i zycze powodzenia ;) Ja tez po poronieniu. Teraz jestem w 10tc ;)
Mi lekarka powiedziala, ze po 3 miesiacach mozna juz dzialac. Ale warto sie przebadac, zeby spokoj miec ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry