reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hello,ja dziś tez się topie taki upał w nocy poszłam spac do syna bo tam o wiele chłodniej,ale przekręcam się z boku na bok mi wiecznie niewygodnie to mnie az kręgosłup boli,wymieniałam dziś wkoncu wode rybkom bo chyba z 3dni to robiłam i checi brak,byłam w sklepie po chlebek i wloszczyzne wiec zupka pomidorowa się już gotuje,w szafach poukładałam ciuchy wiec jeszcze tylko mój musi dorobić kilka półek w dużej szafie co będę mogła składować ciuchy dla kolejnego bobasa i od września zakupy:-)

Ja dzis jak mala zasnie prasuje wszyatkie swoje ciuchy i ukladam. A popoludniu rodzice zabieraja emi a ja bede robic przeglad ciuchow po emilce co mi tam zostalo. Sciagnol mi kartony ze "strychu"" i jak zdaze to przejrze wszystko

Bede wiedziec co mam do kupienia :-) z jednej strony mam nadzieje ze malo a z drugiej chcialbym kupowac i kupowac tylko za co :-/

ja zjadlam obiad i biore sie w loncu za sprzatanie :sorry:
Karola fajnie, ze juz duzo masz po Emi, bo masakrą byloby kupowac wszystko od nowa :-)
Monii ja tez po ciezkiej nocce :sorry:

hej mam dosc naprawde
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif
w pracy spalam w pracy 3xpol godz takze zajebi.scie w chu.j... w domu sie polozylam na pol godz, niedawno wstalam i pranie powiesilam, zaraz zrobie drugie...Tomek szedl na fuche, ja zaraz wezme sie za drugie pranie i obiad-dzis kluski z kapusta i cebulka

Współczuje akcji :/ rodzina adamsow normalnie :/ Ty sie tam wykończysz z nimi bidulo..

reklama
Do góry