reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ona1227 wczoraj umieralam, dzisiaj mnie mdli, ale jeszcze nie wymiotowalam... Cola dziala na mnie zbawczo, ale przeciez nie moge jej ciagle pic.

A ty jak sie czujesz??

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Natka no ja jakos właśnie podejżliwie lepiej sie jakos czuje...znaczy od paru dni jakoś mi lepiej...no bo ja juz chyba wariuje i juz sama nie wiem jak sie czuje...raz dobrze zaraz zle...

i naweet zaczynam cos jesc...bo od poczatku schudlam 4kg;/ tydzien nie jadlam preawie nic

Ostatnia edycja:
Ona choć w ciąży nigdy nie bylam to z tego co wiem to często zdarzają sie zmiany nastrojów i myślę ze to ze przestało Cie mdlic nie oznacza nic zlego a wręcz przeciwnie. Wiele dziewczyn tu pisalo ze wymioty lub mdłości męczyly tylko do któregos tyg :) kiedy masz wizyte u lekarza?

Ja sie na becie nie znam :/. Ale sa na necie kalkulatory wiec mozna sobie sprawdzic.

Po za tym ciesz sie, ze przyrasta to najwazniejsze ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Jeju poczatek ciazy jest masakryczny bo czlowiek ciagle sie boi i na kazde usg idzie ze strachem no i jak ktos ma mdlosci to dokucza dodatkowo 2 trymest taki spokojniejszy za to ja wchodze w 3 i ogrom mojej osoby mnie przytlacza i nic tylko czekam na pazdziernik

reklama
Jak wyszlam do pracy to myslalam ze wdeplam w g.... i sie tak oglądałam co troche a potem w radiu usłyszałam ze to tak w prawie całym miescie :/ a piotrkow to akurat nie takie najmniejsze miasto a tu prosze..

kurcze u nas wczoraj cos zmierdzialo, myslalam, ze to w pokoju cos i wywietrzylam pokoj a to gorzej, wlaczylam na mocniejsze pryśnięcia odswiezacz a tu dalej smrod a okazalo sie, ze to śmierdziało z hodowli, no masakra jakas...bleee

Do góry