reklama
Nie wiem czy zdarze, ze wszystkim ale nic na to nie poradzerozmawialam z kiero i ja prosiłam o sr wolna albo rano ale niestety nie uwzglednila mojej prośby bo pewnie sama potrzebuje rano:-(na zadanie nie wezme bo sobie przerabie w pr ale generalnie jestem zawiedziona bo inaczej było gadane...zawsze mogę się zemscic jak bd w ciazyi od razu uciec na L4
Luxi nie dzis wyjątkowo jeszcze w domu jestem. Na 11:00 ide do pracy
i do wieczora?
Nie wiem czy zdarze, ze wszystkim ale nic na to nie poradzerozmawialam z kiero i ja prosiłam o sr wolna albo rano ale niestety nie uwzglednila mojej prośby bo pewnie sama potrzebuje rano:-(na zadanie nie wezme bo sobie przerabie w pr ale generalnie jestem zawiedziona bo inaczej było gadane...zawsze mogę się zemscic jak bd w ciazyi od razu uciec na L4
i sie im oczy otworza, kurcze nie lubie jak ktos komus podklada klody, trzymaj sie tam jakos i sie nie daj
i do wieczora?
Do 20 a Ty jak dziś pracujesz?
Lux ja musiałam o urlop po slubie walczyc bo mi nie chcieli dacjedna to stwierdzila, ze jeszcze sb i nd mam wolna wiec w pn mogę już przyjść do pr...dostałam plan urlopow jak już wszystkie się wpisaly i mój termin był zajęty przez inna a od tamtego roku trabilam wszem i wobiec, ze bd brac slub
reklama