reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej.
Ja po wizycie,wszystko wporządku,maleństwu serducho bije jak oszalałe,150uderzen na minute:)i juz jest pienke:)

Pytanie mam, czy któras z Was po usg dopochwowym miała plamienia?ja sie polozyłam zbadała najpierw na fotelu pozniej usg musialam sie wysikac bo nic nie widziała a patrze a tam krew na papierze mowie jej a ona ze to pewnie po badaniu usg szyjka jest wrazliwa i dlatego,ze nie wyglada aby mialo sie dziac cos złego.ale dopiero sie uspokoje jak któaś z Was tak miała,

Ja miałam tak z Jagodą praktycznie po każdym badaniu i usg. I lekarz to samo mówił. Super, ze jest ok :)

Kamkaz ale krew?bo ja taka krew,

Jestem w 7tyg.wtedy było 6 czy 7 dni różnicy teraz już mniej..płód odpowiada tygodniowi ciazy 7t+3d ale w karcie mam 7 tydzień

reklama
Bo się wszystko w środku narusza. Lekarz mi mówił, że najlepiej by było na początku wogóle nie badac. Tak się robi ponoć na zachodzie. Bo te pierwsze tygodnie bardzo delikatne. Ale ja np plamilam do samego końca. Szyjka była mocno ukrwiona.

Do góry