reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Hej.
Ja po wizycie,wszystko wporządku,maleństwu serducho bije jak oszalałe,150uderzen na minutei juz jest pienke
Pytanie mam, czy któras z Was po usg dopochwowym miała plamienia?ja sie polozyłam zbadała najpierw na fotelu pozniej usg musialam sie wysikac bo nic nie widziała a patrze a tam krew na papierze mowie jej a ona ze to pewnie po badaniu usg szyjka jest wrazliwa i dlatego,ze nie wyglada aby mialo sie dziac cos złego.ale dopiero sie uspokoje jak któaś z Was tak miała,
Ja miałam tak z Jagodą praktycznie po każdym badaniu i usg. I lekarz to samo mówił. Super, ze jest ok
Lilolo
A no i ja potrafiłam plamić jeszcze z dzień, dwa po wizycie i lekarz ostrzegał, że tak może się zdarzyć.
Ostatnia edycja:
natka90
Ona super W ktorym ty tygodniu jestes??
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
A no i ja potrafiłam płacić jeszcze z dzień, dwa po wizycie i lekarz ostrzegał, że tak może się zdarzyć.
a skad sie biora takie lekkie plamienia po tym badaniu?
madziolina_p
Moze lekko Ci uszkodzila szyjke
kamkaz
Ona u mnie czasem się tak zdarzało w poprzedniej ciąży. W tej narazie ok.
reklama
Lilolo
Bo się wszystko w środku narusza. Lekarz mi mówił, że najlepiej by było na początku wogóle nie badac. Tak się robi ponoć na zachodzie. Bo te pierwsze tygodnie bardzo delikatne. Ale ja np plamilam do samego końca. Szyjka była mocno ukrwiona.