reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hejka Lasencje.
Natka mi gin zapisal niewiele duphastonu, do kolejnej wizyty zostanie mi z 10 tabletek, wiec nie wiem czy ich wysylanie warte zachodu. Mam nadzieje ze dogadalas sie z Kamkaz, warto coś zaaplikować. Jakby coś to wal ; )
Kasia akwarium ekstra!
Monii to tak szybko moze byc widać płeć? Wow. Ciesze sie ze u Ciebie ok :-)
Lux mi tez od wczoraj ogóry porosły :-D
nowe staraczki zostańcie w tym wątku, naprawdę warto :-)

reklama
Monii ktory ty masz tydz?? Ja jutro ide i mam nadzieje ze mi powie czy dalwj dzieqczynka bo ostatnio niechcial mowic ale wyprosilam :p

Kachaa87 piekne akwarium ;) pozazdroscic ;)

Ona znam ten bol ; ( Odpoczywaj duzooo i sie nie forsuj ;)

Kasik90 tez jestem po pedagogice. Niestety nie bylo i prawdopodobnie nie bedzie mi dane w zawodzie pracowac.

balladyna tak dogadalam sie z kamkaz ;)

KAMKAZ bardzo dziekuje ;))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hallo:tak:
Witam się i zmykam do przedszkola a potem do pr:tak:dzisiaj fajnie bo do 14.30:tak:wczoraj było ciężko - ale pochwalila mnie asystentka z długoletnim stazem, ze dalam rade z promocja a to nie byle co taka pochwala od niej - pofrunelam pod sufit, ze ktoś mnie docenil:-p

Hejo :*

Myslalam, ze masz może swój pokoik i tam przyjmujesz małych pacjentow:tak:a długo już pracujesz w zawodzie?
Ja jestem asystentka w Rossmannie:tak:

Nie póki co nie przyjmuje i szczerze nie bardzo mnie do tego ciągnie, dużo bardziej odpowiada mi ta papierologia :D ot co taki pedagog z przypadku ;D

Kasiu gratuluje pochwały :) a ja dzisiaj znów 8:00-20:00.. ech..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry