reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Do czwartku niedaleko:tak:a jak się leczy maloplytkowosc?

Narazie to nie będą mi tego leczyć bo mam wynik powyżej 50tys. Przynajmniej tak gina zrozumiałam. A jak spadnie poniżej to szpital i koncentrat z płytkami lub imunoglobulina + sterydy. Ale czekam co powie mój gin, a potem hematolog bo temu to nie wierzę.

Wysyła mnie do kardiologa bo mu się mój puls nie podoba, a ja taki mam od zawsze i wszystko jest ok. Bałwan.

reklama
Cytrynko jest duże bo ma 200l:tak:jeszcze neonki chce dokupić i zarowke ale to już na przyszly mc zostawiam:tak:
Kama z tymi lekarzami to tylko pasc można, naprawdę, co jeden to lepszy:wściekła/y:moze jakos się polepszy i nic nie trzeba bd brac:tak:

hej
na genetycznych wszystko dobrze,dzidzia cała,zdrowa,sedruszko bije i pięknie się rozwija niestety płci niepoznalam ale jutro mam swojego lekarza wiec na pewno zapytam co tam jest miedzy nóżkami heh

Remont pelna para:tak:gladzi nie zazdroszczę - tez nie dawno skonczylismy malowanie mieszkania i trzeba było naciagnac gladzia sufity:-(

Hej...Przepraszam,ze sie nie odzywam,ale nie mam siły,od rana do 15 spała później leżałam...nie mam siły wstać...;/ Odezwe sie bardziej jak troche dojde do siebie:*

reklama
Do góry