reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
I tak nic tam nie poradza. Juz to przerabialam... kaza nasikac do kubka, zmierza cisnienie a pozniej kaza czekac 3h w kolejce. Nawet scanu nie zrobia i odesla do domu...

Ide spac. W piatek mam usg to sie okaze...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hej:tak:
U mnie deszczowo:-(
Nie mogłam na forum wejść:wściekła/y:
Natka samych pomyślnych wiadomości zycze - może seksik spowodowal lekkie krwawienie?:tak:
Zmykam do pr - miłego dnia:tak:

Witam.
Natka to faktycznie sytuacje w pracy masz skomplikowana.. dziwne to takie. Mam nadzieję, ze krwawienie szybko minie &&&!

U mnie bardzo pochmurno i wietrznie.

Dzień dobry dziewczyny:)
Ależ się w nocy wyspałam. Gdy ok 23 poszłam spać błyskało sięze wszystkich stron i naszykowałam się na burzę. Spaliśmy przy otwartym oknie bo strasznie duszno ale w burze zawsze się przebudzę i okno zamykam. Deszcz Zaczął padać a burzy nie było. Co prawda przebudziłam się po 5 do wc ale zaraz szybko zasnęłami obudziłam się teraz. Zrobiło się chłodniej i czuję się wyspana.
Natka spokojnie krwawienia się zdarzają. Tylko jak będziesz miała ciąże zagrożoną co zrobisz z pracą? Ja chyba bym przemyślała co jest ważniejsze praca czy dziecko i ewentualnie zrezygnowała z pracy. Jest to trudna decyzja ale po wizycie wszystkiego się dowiesz co i jak. Ja trzymam kciuki za wizytę&&&

Kami no to bardzo dobrze że mąż trochę się interesuje dziewczynkami i pamiętakiecy wizyta. Trzymam kciuki aby było wszystko ok i daj znać koniecznie po wizycie.
Ps. Uwielbiam podglądać dzidzie na usg. Mogłabym patrzeć godzinami

Ostatnia edycja:
Natka jeśli masz dobry szpital to juz usg powinni zrobić. Szczególnie przy krwawieniu.
U mnie dziewczyna w ciazy też miała krwawienie i w 8 tyg poszla jakos na ip to scan zrobili czy to nie poronienie albo pozamaciczna.
Wiem strasznie brzmi. Ale usg było. Zobaczyli fasolke i było lepiej. Więc możesz próbować. Zawsze możesz powiedzieć że boli dłużej i bardziej niż w rzeczywistości. Moze szybciej zareagują.

reklama
Do góry