reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej hej! Kobitki mam bardzo ciężki czas w pracy. Przychodzę do domu późno i padam na twarz. Z czytaniem jestem na bieżąco, ale z pisaniem gorzej, bo w dodatku aplikacja mi się wiesza. Byle do sierpnia!

reklama
Kwiatek,

Ja tam widzę cień cienia więc potorzylabym test lub na betę poszla. Trzymam kciuki by było tak jak chcesz &&&&&&

Julka,

Narazie masz bardzo ładny wykres :-)

Dobrej nocy!

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Witan wieczorna pora. Ale sie dziś działo na forum a ja niestety nie miałam czasu wejsc. Dzisiaj moich tesciow 25lecie ślubu. Przed praca jeździlam po sklepach za prezentem. Zdecydowalismy sie z Michałem na mikrofale :) bardzo sie ucieszyli, a najbardziej mala (siostra Michala) :D
Teraz se siedze w wannie i nadrabiam zaległości :)

Kwiatku ja niestety na tel nie widze kreski.. ale nie za szkodzi zrobic bete :)
Tak samo w przypadku kotek.

Hej:-)
Powiem Wam, ze z przeczuciami to dziwna sprawa:tak:ja tez czułam, ze jestem w ciąży bo miałam niestandardowe objawy i wiedziałam, ze to juz:tak:na dodatek czułam, ze bd mieć dziewczynke a koleżankom tez dobrze przewidzialam:-pteraz tez mam przeczucie co do znajomych, ze synek siedzi w brzuszku - ciekawe czy się spelni?
Mój W siedzi w domku na L4 bo najpierw dostal zaplenia gardla, potem zaczely go bolec uszy a teraz ma jeszcze zapalenie slinianek przyusznych czy jakos tak...wiec i na forum nie mam jak wejść za bardzo:no:komp zajety:sorry:najgorsze, ze mnie tez ucho zaczyna bolec:szok:precz z klima dzisiaj w pracy:wściekła/y:Wieczorkiem zajrze bo po pr ide z Agatka do znajomej co ma coreczke i bd się bawic razem z Maja:tak:
Spokojnego dnia:tak:

Cześć, Kacha obyś się nie zaraziła, a może być też jakaś bakteria.
Co do przeczuć, to ja chyba nie miałam, bo w każdym cyklu wierzyłam że to już, ale gdybym nie robiła testu 4 dni przed @ to bym już raczej wiedziała, bo z każdym dniem cyce coraz większe i brzuch mi wywaliło :) w dzień @ to się czułam w ciąży bezsprzecznie.
Cytrynka tak jak Ty ta mame tak ja na siostre i siostrzenice czekam, mają pod koniec miesiąca przylecieć z UK bo dopiero się wakacje zaczną.

Witam ;)

A ja bym chętnie sie jeszcze z godzinke zdrzemnela..

Kacha no to Twój galancie chory..współczuję.. niech sie kuruje. I Ty tez na siebie uważaj!

reklama
Balladyna a to w UK wakacje krócej trwają? Czy jak to tam wygląda?

Co do przeczuc ciążowych to ja nie jestem w stanie sie wypowiedzieć :p ale sama jestem ciekawa jak to u mnie będzie.. mam nadzieję, ze cycochy mi dużo nie urosna, bo sie zalamie :/

Do góry