reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Kwiatek,
Ja tam widzę cień cienia więc potorzylabym test lub na betę poszla. Trzymam kciuki by było tak jak chcesz &&&&&&
Julka,
Narazie masz bardzo ładny wykres :-)
Dobrej nocy!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Ja tam widzę cień cienia więc potorzylabym test lub na betę poszla. Trzymam kciuki by było tak jak chcesz &&&&&&
Julka,
Narazie masz bardzo ładny wykres :-)
Dobrej nocy!
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Witan wieczorna pora. Ale sie dziś działo na forum a ja niestety nie miałam czasu wejsc. Dzisiaj moich tesciow 25lecie ślubu. Przed praca jeździlam po sklepach za prezentem. Zdecydowalismy sie z Michałem na mikrofale
bardzo sie ucieszyli, a najbardziej mala (siostra Michala) 
Teraz se siedze w wannie i nadrabiam zaległości
Kwiatku ja niestety na tel nie widze kreski.. ale nie za szkodzi zrobic bete
Tak samo w przypadku kotek.
Teraz se siedze w wannie i nadrabiam zaległości
Kwiatku ja niestety na tel nie widze kreski.. ale nie za szkodzi zrobic bete
Tak samo w przypadku kotek.
cytrynowa_
Kasik ja jestem. Ale u mnie jeszcze nie ma północy.
Hej:-)
Powiem Wam, ze z przeczuciami to dziwna sprawa
ja tez czułam, ze jestem w ciąży bo miałam niestandardowe objawy i wiedziałam, ze to juz
na dodatek czułam, ze bd mieć dziewczynke a koleżankom tez dobrze przewidzialam
teraz tez mam przeczucie co do znajomych, ze synek siedzi w brzuszku - ciekawe czy się spelni?
Mój W siedzi w domku na L4 bo najpierw dostal zaplenia gardla, potem zaczely go bolec uszy a teraz ma jeszcze zapalenie slinianek przyusznych czy jakos tak...wiec i na forum nie mam jak wejść za bardzo
komp zajety
najgorsze, ze mnie tez ucho zaczyna bolec
precz z klima dzisiaj w pracy
Wieczorkiem zajrze bo po pr ide z Agatka do znajomej co ma coreczke i bd się bawic razem z Maja
Spokojnego dnia
Powiem Wam, ze z przeczuciami to dziwna sprawa

Mój W siedzi w domku na L4 bo najpierw dostal zaplenia gardla, potem zaczely go bolec uszy a teraz ma jeszcze zapalenie slinianek przyusznych czy jakos tak...wiec i na forum nie mam jak wejść za bardzo

Spokojnego dnia

balladyna
Cześć, Kacha obyś się nie zaraziła, a może być też jakaś bakteria.
Co do przeczuć, to ja chyba nie miałam, bo w każdym cyklu wierzyłam że to już, ale gdybym nie robiła testu 4 dni przed @ to bym już raczej wiedziała, bo z każdym dniem cyce coraz większe i brzuch mi wywaliło
w dzień @ to się czułam w ciąży bezsprzecznie.
Cytrynka tak jak Ty ta mame tak ja na siostre i siostrzenice czekam, mają pod koniec miesiąca przylecieć z UK bo dopiero się wakacje zaczną.
Co do przeczuć, to ja chyba nie miałam, bo w każdym cyklu wierzyłam że to już, ale gdybym nie robiła testu 4 dni przed @ to bym już raczej wiedziała, bo z każdym dniem cyce coraz większe i brzuch mi wywaliło
Cytrynka tak jak Ty ta mame tak ja na siostre i siostrzenice czekam, mają pod koniec miesiąca przylecieć z UK bo dopiero się wakacje zaczną.
reklama
Balladyna a to w UK wakacje krócej trwają? Czy jak to tam wygląda?
Co do przeczuc ciążowych to ja nie jestem w stanie sie wypowiedzieć
ale sama jestem ciekawa jak to u mnie będzie.. mam nadzieję, ze cycochy mi dużo nie urosna, bo sie zalamie :/
Co do przeczuc ciążowych to ja nie jestem w stanie sie wypowiedzieć