reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dawno mnie tu nie bylo ale nawał pracy zrobił swoje niestety.... bylam wczoraj i gina i po usg widac cialko zolte ale nie potrafiła mi odp na pytanie kiedy byla owu tylko w opisie tyle szerokosc endometrium 9,2 co oZnacza??? Zatoka dauglasa bez obecności plynu. Przytulanie było i w niedziele i wczoraj pytam gin kiedy mogla byc owu to tylko mi pow ze teraz jakos
.... Według kalendarzykow które Prowadzę powinna byc dopiero teraz a tu jakieś cialoo żółte ze niby była tak sie zastanawiam ze Może nie powinnam tracić nadzieji ze Może sie udalo????

reklama
Częstotliwośc wpisów jest chyba dobrowolna tak samo jak i uczestnictwo prawda... ale nie ważne.

powiele slowa Kamilove, ze odchodzisz srednio po kazdej @, i taka jest prawda, piszesz, ze nas zostawiasz, ze odchodzisz, pomyslalas jak my sie potem czujemy? dopóki masz starania to piszesz, my Cie wspieramy, a jak dostajesz @ to nas opuszczasz i zdziwiona jestes, ze ja nie reaguje na Twoje wpisy...sorry, ale zdecyduj sie, albo w grupie siedz z nami i masz nasze wsparcie albo staraj sie obok forum, tu zawsze jest wsparcie, dobre slowo i pocieszenie, tylko niech ta grupa bedzie scalona a nie z doskoku :-)
ps ja robilam w ciazy test w 30dc wieczorem i od razu mialam dwie tluste kreski, a mialam wtedy cykle 28

powiele slowa Kamilove, ze odchodzisz srednio po kazdej @, i taka jest prawda, piszesz, ze nas zostawiasz, ze odchodzisz, pomyslalas jak my sie potem czujemy? dopóki masz starania to piszesz, my Cie wspieramy, a jak dostajesz @ to nas opuszczasz i zdziwiona jestes, ze ja nie reaguje na Twoje wpisy...sorry, ale zdecyduj sie, albo w grupie siedz z nami i masz nasze wsparcie albo staraj sie obok forum, tu zawsze jest wsparcie, dobre slowo i pocieszenie, tylko niech ta grupa bedzie scalona a nie z doskoku :-)
ps ja robilam w ciazy test w 30dc wieczorem i od razu mialam dwie tluste kreski, a mialam wtedy cykle 28

Lux wyluzuj ;-)

Dziewczyny juz bez klotni bo obie pojda do kata na karnego jezyka. Atmosfera ma być miła i przyjemna.
Lux uszanuj ze kotek jest "niezdecydowana". I odzywaj sie do niej jak zawsze. Widac jej natura jest marudzenie (moha chyba tez). I nie zmienimy tego. A atmosfera może nam się psuc od tego.
No... Spokoj ma byc ;D
I ani slowa w tym temacie. Eot. ;)

Kotek ja bym jednak tylko ten rano robila

Dziewczyny juz bez klotni bo obie pojda do kata na karnego jezyka. Atmosfera ma być miła i przyjemna.
Lux uszanuj ze kotek jest "niezdecydowana". I odzywaj sie do niej jak zawsze. Widac jej natura jest marudzenie (moha chyba tez). I nie zmienimy tego. A atmosfera może nam się psuc od tego.
No... Spokoj ma byc ;D

sorry Cytrynka, ale nie uszanuje, taka moja natura he he

No... Spokoj ma byc ;D

:-)

reklama
Do góry