reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Pysia ciekawe czy czyta jak Agatka:-pmoja patrzy na obrazek i ''czyta'':-D
A ja umialam czytac tylko jedna bajke. Żaba brzechwy bodajze. I do tej pory ja pamietam. Uwielbialam ja.
A polegalo to na tym ze tyle razy mi ja mama czytala ze się nauczyłam na pamięc. Nawet wiedziałam kiedy przewracac strony.

reklama
Pysia gratuluje Malego Geniusza ;))

Julka89.89 ja tez bylam niecierpliwa. Tak niecierpliwa, ze testowalam 3 dni przed okresem i to w toalecie w pracy....

My z D. sie dzisiaj na Jurassic World do kina wybralismy ;). Znosny, ale od okularow mnie za uszami swedzi

Czesc Dziewczyny:tak:
Cytrynowa moja Agatka tez tak potrafi - dobra pamięć ma i tez to co czytam potrafi zapamietac:tak:
Piekna pogoda się dzisiaj zapowiada:-Dnareszcie lato:-pa u Was jaka prognoza pogody?

Wczoraj przyszedł mój termometr owulacyjny i mierzyłam dzis temp było 36,53
a jak jest się w ciązy to chyba jest powyzej 37 czy to zalezy od danej osoby? i powinnam mierzyc napewno cały cykl...

Caly cykl. Chodzi o to żeby byly dwie fazy. Przed owu jest nuższa po wyższa. Jesli ktos jest zimnokrwisry i przed owu ma ledwo 36 to 36,6 może być na ciąże. Ważne jest sposób muerzenia- usta pochwa albo odbyt. I godzina muerzenia

Ja w sygnaturce mam mój wykres który dziczeje. Jeszcze owu nie miałam. Dlatego wiem niestety ze nie mam co robic testów po 28 dniach

reklama
Caly cykl. Chodzi o to żeby byly dwie fazy. Przed owu jest nuższa po wyższa. Jesli ktos jest zimnokrwisry i przed owu ma ledwo 36 to 36,6 może być na ciąże. Ważne jest sposób muerzenia- usta pochwa albo odbyt. I godzina muerzenia

Ja w sygnaturce mam mój wykres który dziczeje. Jeszcze owu nie miałam. Dlatego wiem niestety ze nie mam co robic testów po 28 dniach

Dzieki, tak myślalam ;-)

wiec czekam dalej do soboty :)

Do góry