reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux zalezy co Znajdę to zrobię.
Raczej nie myślę co ma być. Jak zobaczę to wtedy coś wymysle.
Mzawka zaczela padac... ;( a ja bez parasola ;(

Ja niejem flakow. Uważam je za obrzydliwe.
A jaka wycieczka? Odpoczynek czy zwiedzanie?
Karola no tak mi wyszlo z urlopem. Teraz muszę to inaczej rozplanowac. Żeby mi nie wychodziło pod rzad. Tylko z przerwami. Muszę się nad tym zastanowić i we wrzesniu mojej szefowej karteczke dac z przynajmniej 20 dniami rozplanowanymi. Bedzie łatwiej.
No i nastepny urlop to pewnie będzie dopiero w styczniu na święta.
Ile masz dni urlopu??

reklama
A dzisiaj szkoli kierowcę na jego miejsce i ten zamiast prowadzić i patrzeć na drogę to przeglądał tel i jeb...na w drzewo ,wybił szybę ,lusterko az wygielo do srodka ,dobrze ze mojemu nic sie nie stalo ..
brak słów

Cytrynka chce jechać odpocząć to przede wszystkim ,wylegiwac sie na plaży ,pewnie coś tam tez zobaczyć ale ogólnie relax ;-)

Ty sie poapalasz, dzieci wybiegaja i wypluskaja,raj na ziemi

Albo bieganie za małym :p on w miejscu nie usiadzie ;-) ale kupiłam mu zestaw na plażę ,wiaderko itp wiec moze chwilę sie czymś zajmie ,dobrze ze lubi sie pluskac w wodzie jak coś bedziemy siedzieć cały czas w wodzie ;-)

reklama
Ja uwielbiam flaki, ale sama nie potrafie ich gotowac :p. Mama robi najlepsze ;)

Zazdroszcze wam, ze jeszcze urlopy macie. Ja teraz bez wolnego bede do nie wiem kiedy.

Edyta01 moze niech on cos zaproponuje ;p

Do góry