reklama
Lux nasze się niestety nie nadaja na takie naprawy i renowacjea podoba mi się jak sa meble odnawiane na styl skandynawski, tylko biala farba albo szaroscistaralam się u Agatki tak zrobić pokoj jeśli chodzi o wystrojpodloga w szarości i jasne sciany (zielen i zlota trochę miesza szyk)a jakie kolory w kuchni?
Lux nasze się niestety nie nadaja na takie naprawy i renowacjea podoba mi się jak sa meble odnawiane na styl skandynawski, tylko biala farba albo szaroscistaralam się u Agatki tak zrobić pokoj jeśli chodzi o wystrojpodloga w szarości i jasne sciany (zielen i zlota trochę miesza szyk)a jakie kolory w kuchni?
pokoj bedzie bez-roz i paski tapety w kwiaty a kuchnia bedzie miec tapete taka w takie cegielki lub skora weza, to wzrory kuchenne sa typowo
balladyna
Fanka BB :)
Afrodyta trzymaj sie i wylecz, warto. Ja tez musialam maj odpuscic bo sie leczylam, plakalam z wscieklosci ze mi cykl przepada ale za to czerwiec juz zdrowiutki i jaki owocny.
Natka mnie brzuch do wczoraj jeszcze bolał jak na @, dzisiaj narazie nie. W sobote dopiero powinnam dostac @ bo to ten dluzszy cykl 33 dni, ale widocznie mialam owu jak w normalnym cyklu 29cio dniowym wiec sie modle ze sie malpisko nie pokaże.
Natka mnie brzuch do wczoraj jeszcze bolał jak na @, dzisiaj narazie nie. W sobote dopiero powinnam dostac @ bo to ten dluzszy cykl 33 dni, ale widocznie mialam owu jak w normalnym cyklu 29cio dniowym wiec sie modle ze sie malpisko nie pokaże.
Fajnie wyjdzie ten bez- rozja mam sama farbe, jakos nie mam przekonania do tapet a niektóre maja cudne wzory
tez nue lubie tapet, ale ladny wzor se upatrzylismy
natka90
Fanka BB :)
Ja chce sypialnie szaro - niebieska . Dla bobo tez mi sie podobaja biale meble a reszta brazowa (kremowa).
reklama