reklama
Wrocilam z zakupow otachana jak nie wiem comyslalam, ze nie doniosę
Fabi tez bym zjadla kalafiorka
Kasia a gdzie pracujesz?mój tez pomoze jak poproszę ale ja generalnie lubie sprzątanie, pozadkowanie, mycieczasem ponarzekam pod nosem coby nie bylowole jak cos pokucharzy, pościeli lozko (nie ma nigdy chętnego)
Fabi tez bym zjadla kalafiorka
Kasia a gdzie pracujesz?mój tez pomoze jak poproszę ale ja generalnie lubie sprzątanie, pozadkowanie, mycieczasem ponarzekam pod nosem coby nie bylowole jak cos pokucharzy, pościeli lozko (nie ma nigdy chętnego)
kasiagaw
Fanka BB :)
Kacha pracuje u siebie...prowadze sklepy z akcesoriami GSM ale akurat dziś moja psiapsióła która ze mną pracuje ma urlop i nie ma jej aż do wtorku, więc siedze od rana do wieczora
Achaaa...rozumieprzeleci nim się obejrzyszchoc nie zazdroszczę całego dnia w pracyosobiscie nie przepadam za zmianami calodniowymi ale na szczecie mało co się zdarzajadzis mam na przykład wolne ale za to ide do pr w sobotemasz przynajmniej kontakt ze swiatem zewnetrznymmi nie wolno mieć w pr tela przy sobie
kasiagaw
Lux ale mi narobiłaś ochoty na zapiekanke...mam dzis tak slaby ruch w sklepie, że tylko siedze i jem(Czyt. żre na potęgę
natka90
Ja mam wolne dzisiaj . Chate musze troche ogarnac i moge leniuchowac
reklama
kasiagaw
natka ogarnij u mnie, bo w tym tygodniu chyba nie dam rady...jeszcze mi zadzwonili ze moge odebrac meble na korytarz w sobote, wiec w weekend zamiast odpoczynku mam pobojowisko w postaci kartonów i śróbeczek...chociaz Łukasz właśnie stwierdzil ze do 14 jak wróce z pracy to on już to skręci ze Zosią