reklama
natka90
Fanka BB :)
cytrymowa... u mnie to samo jak ktos za sciana to sie chyba nawet bardziej kochac bo taka adrenalinka czy nie za glosno, czy cos nie skrzypi ;p
siasia u mnie to samo albo ciaza albo PMS. Ledwo weszlam do domu a juz zdarzylam sie ze swoim poklocic bo kolacja nie zrobiona haha
ja dzisiaj po 2tyg urlopie do pracy wrocilam. niby 7h w robocie a sie czuje jak po 12. Do tego bol podbrzusza mi doskwiera i sie martwie ze znowu dostane okres jak ostatnio... 7 dni sie meczylam
siasia u mnie to samo albo ciaza albo PMS. Ledwo weszlam do domu a juz zdarzylam sie ze swoim poklocic bo kolacja nie zrobiona haha
ja dzisiaj po 2tyg urlopie do pracy wrocilam. niby 7h w robocie a sie czuje jak po 12. Do tego bol podbrzusza mi doskwiera i sie martwie ze znowu dostane okres jak ostatnio... 7 dni sie meczylam
cytrynowa_
Natka to ja co jakiś czas mam przyjaciela mego samca w pokoju obok. A łóżko niby nie skrzypi ale husta się i o ścianę obija
natka90
Lux niby w sobote ;p
Cytrynowa to jak moge haha. Trzeba poduszczke miedzy oparcie a sciane wpychac zeby sie trzaskalo xd
Cytrynowa to jak moge haha. Trzeba poduszczke miedzy oparcie a sciane wpychac zeby sie trzaskalo xd
cytrynowa_
Natka no dokładnie. Czyms podeprzec trzeba
natka90
Lux wydaje mi sie, ze przyjdzie. Bedziemy probowac dalej
A sasiedzi niech slysza i zazdroszcza
A sasiedzi niech slysza i zazdroszcza
reklama