reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Kacha ryzowe jak dla mnie bez smaku. Już wolę migdałowe.
Dzień dobry
Chociaż jeden raz udało mi się rano odezwać Wyprawiłam moich chłopaków na wycieczkę do Wrocławia a ja niestety na uczelnię muszę iść, całe szczęście w niedziele już wakacje do połowy września. Męczące to w tygodniu praca a w weekendy tydzień w tydzień uczelnia :/
Pogoda u mnie beznadziejna, chmury wiszą i prawie pada, okropnie...
@ jak nie było tak nie ma, w poniedziałek znów zatestuje. Brzuch mnie pobolewa, plecy także, nie wiem co to. Brała może któraś z Was Orgametril, bo ja brałam na tę cystę na jajniku a przeczytałam, że brak miesiączki może być po tym leku?
Przyjemnego weekendu Wam życzę :*
Chociaż jeden raz udało mi się rano odezwać Wyprawiłam moich chłopaków na wycieczkę do Wrocławia a ja niestety na uczelnię muszę iść, całe szczęście w niedziele już wakacje do połowy września. Męczące to w tygodniu praca a w weekendy tydzień w tydzień uczelnia :/
Pogoda u mnie beznadziejna, chmury wiszą i prawie pada, okropnie...
@ jak nie było tak nie ma, w poniedziałek znów zatestuje. Brzuch mnie pobolewa, plecy także, nie wiem co to. Brała może któraś z Was Orgametril, bo ja brałam na tę cystę na jajniku a przeczytałam, że brak miesiączki może być po tym leku?
Przyjemnego weekendu Wam życzę :*
Ostatnia edycja:
afrodyta92
u mnie @ też sie jeszcze nie pojawiła ale coś czuje że się pojawi bo mnie boli brzuch tak jak na @........ a pogodę mam piękną, słonko świeci i już o 7 mam 25 stopni zapowiada się przepiękny dzień
monii88
Dzień doberek:-) u nas pogoda nijaka,raz słonce raz jakby na deszcz i niewiadomo jak się ubrać
co robicie na obiadek?
co robicie na obiadek?
reklama
cytrynowa_
Witam w Szkocji. Mam taka pogodę na co dzień. Z przewaga deszczuDzień doberek:-) u nas pogoda nijaka,raz słonce raz jakby na deszcz i niewiadomo jak się ubrać
co robicie na obiadek?