reklama
laski, a dziewczynki robily wedrowki do mojego lozka, najpierw sie obudzilam i mialam je obok, wygonilam a potem sama Mela przyszla i tez ja wygonilam, jestem nieprzytomna
a one tuliski chcialy, tak sie cioci tlumaczyly
o trzeciej w nocy ehhhh
Kasik tez kiedyś nie pilam ale zaczelam pic jak wrocilam do pr po macierzyńskim, kupiłam teraz jakiś zestaw witamin co to tez energii maja dodacLuxi w nocy tez pracujesz?a gdzie Twój poprzedni avatarek?tamta barbie była super
Luxi lubi zmiany
Ja raz na ruski rok capuccino se strzele albo kopiko (3 w 1). A tak na codzien nie przepadam.. próbowałam na studiach się nauczyc jak po nocach zakuwalam do sesji ale mi nie wyszło moze i dobrze.. za to nałogowo pije cole, niestety..
Ja raz na ruski rok capuccino se strzele albo kopiko (3 w 1). A tak na codzien nie przepadam.. próbowałam na studiach się nauczyc jak po nocach zakuwalam do sesji ale mi nie wyszło moze i dobrze.. za to nałogowo pije cole, niestety..
Oj to pewnie ciężko się przyzwyczaić?ja mam rano albo południa ale te południa się czasem wydluzaja tak jak wczoraj bo dostawa, a jutro zmiana promocji i tez dluzejtez musze jakiś avatarek strzelićna barbie zawsze zwroce uwagę bo jestem ich fanka a w domku dużo ich, oj duzo
reklama