reklama
Hey kobietki ..
Ja tak gościnne ze staraczek 2014 ....
Mam do was pytanie,czy wasi mężowie/partnerzy robili badania hormonów ?jeżeli tak to jakie ?
Kotus moj nie robil, ale probuje namowic go na badanie nasienia
patrycja20
Fanka BB :)
mój bierze mace podobno pomaga na jakość nasienia bo ma dużo białka
patrycja20
ja staram się już 10 cykl i nic
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Lux my mamy badania nasienia 24.06 bo zdaje się że to jest nasz problem ... wyniki tego samego dnia ...Potem ja 30.06 ide do gina to skonsultuje i 16.07 mamy wizyte zaklepana w klinice niepłodności. I chcialam się zorientować czy nie zrobic hormonów ... no i ja mimo tego że mialam w normie wszystkie wyniki chyba powtórzę ....
Patrycja moj podstawowe witaminy do tego bral androvit i formentil ale jakby nic ... tzn u nas udalo się zaplodnic ale zdaje się z uwagi na slabe nasienie dochodzi do poronien ....
Patrycja moj podstawowe witaminy do tego bral androvit i formentil ale jakby nic ... tzn u nas udalo się zaplodnic ale zdaje się z uwagi na slabe nasienie dochodzi do poronien ....
Jak dlugo staracie sie juz o bobaski????
ja mam obecnie przerwe, przedtem staralam sie pol roku, ale poronilam, przed zrobieniem przerwy staralam sie rowny rok i nicccc
patrycja20
ja mam nadzieję że niedługo mi się uda zaciążyć bo inaczej to można zwariować. a ty anula88 bierzesz jakieś witaminy? ile czasu się staracie?
Ostatnia edycja:
reklama
Lux my mamy badania nasienia 24.06 bo zdaje się że to jest nasz problem ... wyniki tego samego dnia ...Potem ja 30.06 ide do gina to skonsultuje i 16.07 mamy wizyte zaklepana w klinice niepłodności. I chcialam się zorientować czy nie zrobic hormonów ... no i ja mimo tego że mialam w normie wszystkie wyniki chyba powtórzę ....
wlasnie mam znajoma, ktora przez slabe nasienie kilka razy stracila ciaze, ostatnia kilka dni temu, to byla chyba jej 6 ciaza, chce zaznaczyc, ze sie lecza, przyjmuja leki, miala histerio robione i inne cuda i dupa