reklama
A a propos Greya to opowiem wam kawał:
Żona mówi do męża:
- Idź na Greya. Może się czegoś nauczysz!
A mąż na to:
- A ty byłaś na Harrym Poterze i co ? Umiesz czarować?!
dobre
khadi
Fanka BB :)
To tez jej ? Bo nie slyzzalam. Ksiazka nazywa sie Pogromvy Lwow i ostatnio ja w matrasie wypatrzylamKhadi ooo fajnie. Zaraz zerknę.
Teraz czytam Magiczną gondolę. Jeszcze nie wiem czy fajna.
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Dzień dobry!
Dziewczyny mnie obudziły juz przed 6 dżampreze miały widocznie [emoji14] ale potem usunęła jak przestały szaleć i obudziłam się niedawno.
Dziś moja mama jedzie do DE wiec jak tylko mój wróci do to jedziemy do nich, a potem z koleżanką, jej synkiem i chłopakiem do wesołego miasteczka - jeszcze mi mało po ostatnim
Ksiazki Lackberg nie przypadły mi do gustu. Za to bardzo lubię Alex kave, robina Cooka i tego co kod Leonarda da Vinci napisał
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny mnie obudziły juz przed 6 dżampreze miały widocznie [emoji14] ale potem usunęła jak przestały szaleć i obudziłam się niedawno.
Dziś moja mama jedzie do DE wiec jak tylko mój wróci do to jedziemy do nich, a potem z koleżanką, jej synkiem i chłopakiem do wesołego miasteczka - jeszcze mi mało po ostatnim
Ksiazki Lackberg nie przypadły mi do gustu. Za to bardzo lubię Alex kave, robina Cooka i tego co kod Leonarda da Vinci napisał
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
khadi
Tak o eice i patrikulacberck stoi na półce. A to nowa to jest kolejna część serii?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama