reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Nigdy nic niewiadomo :-) ja w każdej ciąży czułam się masakrycznie i wiecznie tylko nad kiblem wisiałam. A w tej zupełnie inaczej! Było parę dni co czułam się okropnie, ale to na palcach jednej ręki można by zliczyć także wiesz ... Wszystko się może zdarzyćjuz bym sie zle czula gdybym byla w ciazy
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Lux,
A teraz może być tak, że nawet nie będziesz wiedziała, że w ciąży jesteś organizm ludzki jest nieprzewidywalny
A teraz może być tak, że nawet nie będziesz wiedziała, że w ciąży jesteś organizm ludzki jest nieprzewidywalny
Lilolo
Lux,
No zawsze warto powtórzyć bo jednak brak @ o czymś świadczy
Ale może poczekaj dla pewności do poniedziałku wtedy będziesz juz sporo po terminie i na pewno ciąża jak co wyjdzie
No zawsze warto powtórzyć bo jednak brak @ o czymś świadczy
Ale może poczekaj dla pewności do poniedziałku wtedy będziesz juz sporo po terminie i na pewno ciąża jak co wyjdzie
Lilolo
No to wtedy sprawa się wyjaśni i nie będziesz musiała się testami stresować ale zawsze jest opcja, że jej nie dostaniesz i wtedy lepiej sprawdzić
reklama
khadi
Dokladnie[emoji4] a inofen pije regularnie, a nuz pomoze[emoji6]Nic jeszcze nie wykluczaj jak przyjdzie @ wtedy będzie można wykluczyć!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka