reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzisiaj gadałam z panią z ekosklepu bo chciałam jakieś ziółka.
Też nie mogła zajść przez rok. Poszła do innego lekarza, a ten kazał mieć 2 tygodnie wstrzemięźliwości przez owu, potem jeden seks i musi się udać. I faktycznie zaszła po jednym takim cyklu
smile.gif

plemniki odzyly i jazda :-D

Eh skasował sie post :/ to to co pamietam / kamilove a jak księżniczki beda miały na imię? I niezłe ze druga bliźniacza ciaza ;) to jak będziecie chcieli jeszcze kiedys to kto wie...;)

Kciuki za staranka!

Tez słyszałam ze nie wolno sie bzykać jak króliki bo słabną plemniki, lepiej np co 2 dni, a ze plemniki tez podlegają cyklom który trwa 3 mce .

Kasik &&&&&
I przypomniało mi się, że kiedyś pytałaś o kredyt.. I chyba nie odpowiedziałam.. Teraz pewnie tego nie znajdę, ale gdyby coś to pytaj - podzielę się doświadczeniami :)

Emka

Niewiadomo jak będą miały na imię. Narazie mogę wołać Hermenegilda i Kunegunda, a na moim to i tak wrażenia nie robi ;) . Kolejnej ciąży juz nie planujemy bo by nas stać nie było na więcej dzieci. Trojeczka wystarczy. Po swoich przejściach i za to bardzo dziękuję :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Emka

Niewiadomo jak będą miały na imię. Narazie mogę wołać Hermenegilda i Kunegunda, a na moim to i tak wrażenia nie robi ;) . Kolejnej ciąży juz nie planujemy bo by nas stać nie było na więcej dzieci. Trojeczka wystarczy. Po swoich przejściach i za to bardzo dziękuję :)

a miala byc Patrycja i Alicja no nie?

reklama
Lux,

Już dawno mu się odwidziało. Teraz niby wola Wiktoria i Tosia, ale to jak sam mówi tylko tak teoretycznie, a nauczony doświadczeniami przy Jagodzie chce czekać do porodu z imionami. A ja znów bym chciała juz teraz wybrać coś ;)

Do góry