reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry :-)

U nas dziś piękna pogoda. Leżę w łóżku i planuję co będę robić z córeczką jak tylko wstanie :) Lubie takie przyjemne dni.

Lux,

A weź daj spokój. Mi to by tam musieli płacić dodatkową kasę za warunki szkodliwe. Normalnie bym się tam wykończyła. A ty to już wogole powinnaś uważać bo masz te nerwice.

Jest już rano wiec czekamy na tescik :)

Emka,

Bardzo fajna sukienka. Kolor śliczny :]

Miłego dnia dla was wszystkich :*

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

A u mnie szaro buro i chłodno :( a dziś na 12h do pracy i najprawdopodobniej tak do końca tygodnia..
Ech.. aby do 20:00.

Miłego dzionka :*

Kanilove dziekuje ;)

Ja dzis sie nawet wyspalam bobas spi jeszcze uwaga w swoim lozku pierwszy raz chyba od tygodnia ;)

No nic korzystając z okazji ide sie ogarniać ;) miłego dnia ;)

Ewel,

Standardowo plac zabaw i las :) wczoraj padało wiec siedzialysmy w domu to dziś sobie odbijemy. Musze tylko jeszcze głowę iść umyć i wysuszyć.

Na pewno te ciągnięcia są normalne. Ja teraz wieczorami mam wrażenie jakby brzuch zaczynał się stawiać i juz mnie to stresuje bo boję się czy szyjka się nie skraca. Dobrze, że do wizyty niedaleko - mam tego samego dnia co polowkowe tylko później.

Emka,

A to korzystaj, że bąbelek śpi :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Kamilove no mnie tez stresuje to... Niby mialam wizyte 8dni temu doktorka badala mnie szyjka ok reszta tez pow ze nie ma sie do czego przyczepic dala tez skier na mocz i posiew pobrala posiew z pochwy ale wszystko ok. Do tego kluje mnie w talii ..biore magnez moze on cos da. Oszalec mozna czasami;-)

Do góry