powiem tak, niby wozkow na olx jest pelno, ale jakas mania danego koloru jest z danej firmy, wiem jak ja ogladalam wozki bedac w ciazy i padlo na memo,to byla nowosc i tylko nowy wchodzil w gre, a teraz jak juz sa uzywane to jak trafi sie bialy stelaz (taki chce) to sa te oblesne biale szprychy przy kolach a ja poluje na te drugie kola, jakby plastikowe i czuje, ze ciezko bedzie mi trafic na te kola i padnie na wozek bebetto luca, ktory tez odpowiada moim wymaganiom
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux jak ledwo żywe to spać lepiej powinny.
Właścicielka pewnie myślała że remont zrobicie i sprzeda mieszkanie już odnowione.
Właścicielka pewnie myślała że remont zrobicie i sprzeda mieszkanie już odnowione.
Lux jak ledwo żywe to spać lepiej powinny.
dlatego chcemy tylko lekko odmalowac sciany juz nie tykajac kuchi, a te smrody nie chca mi spac!!!
Lilolo
Lux,
A no wiem. Te co bardziej chodliwe kolory to cena taka, że już lepiej nowy kupić, albo dostanie ich graniczy z cudem.
Nam akurat kolor obojętny, ale niestety w tym baby joggerze jest tak poje..bane, że tam ta wersja z pompowanymi kołami jest dużo droższa. I ciężko bardzo dostać ja używana. Dodatkowo tam nawet paląk trzeba sobie oddzielnie dokupić :/ chore jak dla mnje
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
A no wiem. Te co bardziej chodliwe kolory to cena taka, że już lepiej nowy kupić, albo dostanie ich graniczy z cudem.
Nam akurat kolor obojętny, ale niestety w tym baby joggerze jest tak poje..bane, że tam ta wersja z pompowanymi kołami jest dużo droższa. I ciężko bardzo dostać ja używana. Dodatkowo tam nawet paląk trzeba sobie oddzielnie dokupić :/ chore jak dla mnje
Lux,
a pompowane to jednak lepsze, zima np czy w piasku
Lilolo
Lux,
No mój też tak powiedział. Tym bardziej, że ja dużo do lasu chodzę, a jednak dwójka dzieci to nie jedno i obciążenie większe wiec te piankowe mogłyby się zakopywac.
No mój też tak powiedział. Tym bardziej, że ja dużo do lasu chodzę, a jednak dwójka dzieci to nie jedno i obciążenie większe wiec te piankowe mogłyby się zakopywac.
Lilolo
Tak na początku przez zimę chce tamtym jeździć. A ten gdzieś tak pewnie od lutego maksymalnie marca.
Mojemu obojętne kiedy zamówię wiec mam robić co chce. Nieoceniony jest, naprawdę.
Mojemu obojętne kiedy zamówię wiec mam robić co chce. Nieoceniony jest, naprawdę.
reklama
Lilolo
Normalnie nic tylko kopnąć w d.upe i na Marsa.
Humoru książę nie ma więc temat odpuszczam. Może do jutra mu przejdzie to wtedy pogadamy
Humoru książę nie ma więc temat odpuszczam. Może do jutra mu przejdzie to wtedy pogadamy