reklama
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Witajcie nam się remont szykuje. Chcemy sobie dorobic maly korytarz, nasza sypialnia zostanie pokojem małej, jej pokoj salonem, a my zrobimy sypialnię na strychu takie osobne mieszkanko wewnatrz duzego domu.
Lux to Ty zdolniacha jestes.Ksiezniczki narysowac.
wiesz dziecku nie odmowie, potem ma przynajmniej zajecie
Witajcie nam się remont szykuje. Chcemy sobie dorobic maly korytarz, nasza sypialnia zostanie pokojem małej, jej pokoj salonem, a my zrobimy sypialnię na strychu takie osobne mieszkanko wewnatrz duzego domu.
nam tez sie szykuje remont eh
NaturalnaMama
Co będziecie robić Lux?
Co będziecie robić Lux?
na wyjmowanym mieszkaniu bedziemy pokoj malowac plus korytarz, miala byc robiona kuchnia, ale okazalo sie, ze tylko na kolejne poltora roku zostanie nam przedluzona umowa i chyba nie bedziemy kuchni ruszac
Lux pokaz księżniczki ;-)
nie da rady, nie zrobie moim tel fotek, mam aparat beznadziejny, ale rysuje je olowkiem, tak jak np z neta sa kolorowanki
Lilolo
Jakiś ten Tapatalk dziwny mi się zrobił :/
Normalnie co coś chce zobaczyć to mi całkowicie wyłazi musze się jakoś kurcze przyzwyczaić :/
Przyszła mi na telefon aktualizacja i nie umiem g.owna zainstalować wyskakuje jakiś błąd weryfikacji. Ten telefon zdecydowanie chce mnie wykończyć
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Normalnie co coś chce zobaczyć to mi całkowicie wyłazi musze się jakoś kurcze przyzwyczaić :/
Przyszła mi na telefon aktualizacja i nie umiem g.owna zainstalować wyskakuje jakiś błąd weryfikacji. Ten telefon zdecydowanie chce mnie wykończyć
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
reklama