reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czuje sie tu jak weteranka ,zaczelam staranka w 2012 roku oczywiście z przerwami a do tej pory mi sie nie udalo a ,Renia ,Aga od tamtej pory maja dodatkową dwojeczke a za chwilke Julisia tez bedzie miec ...przykro mi ze mi sie nie udaje :'(
_Pysia_
Fanka BB :)
tak naprawdę to w tym miesiącu. Tabsy odstawiłam w grudniu, musiałam jeszcze się podleczyć, sprawdzić czy spadnie ciśnienie i zaczęliśmy, ale na luzie, bo a to ja chora, a to Tadek, a to zajechani i nam się nie chciało i seks wypadał raz w tygodniu , no i cykle mam mocno rozregulowane, ostatni to 43 dni. Tsh mi spada, bo miałam podwyższone od antykoncepcji, to pewnie też ma wpływ.
No i ja wierzę, że organizm czeka na ten maj
No i ja wierzę, że organizm czeka na ten maj
_Pysia_
Fanka BB :)
bo to ma być terazCzuje sie tu jak weteranka ,zaczelam staranka w 2012 roku oczywiście z przerwami a do tej pory mi sie nie udalo a ,Renia ,Aga od tamtej pory maja dodatkową dwojeczke a za chwilke Julisia tez bedzie miec ...przykro mi ze mi sie nie udaje :'(
Pysia jak spojrzalam na twój nick a do tego imię twojego synka to od razu zakumalam Haha z tym ze dopiero teraz jak napisalas weszlam na kompa aby zobaczyc suwaczek bo w tel nie widze ;-)
Lux powiem ci ze jak teraz by sie udalo to bym miala ten sam termin co w 2010 roku
dzieciaki by razem urodziny obchodzily :-)
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
u Was tez tak gorąco jest?
U nas dzisiaj chlodno jest ale od jutra maja byc juz letnie temperatury i tak do konca wakacji ,poczekamy zobaczymy