reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Czuje sie tu jak weteranka ,zaczelam staranka w 2012 roku oczywiście z przerwami a do tej pory mi sie nie udalo a ,Renia ,Aga od tamtej pory maja dodatkową dwojeczke a za chwilke Julisia tez bedzie miec ...przykro mi ze mi sie nie udaje :'(

tak naprawdę to w tym miesiącu. Tabsy odstawiłam w grudniu, musiałam jeszcze się podleczyć, sprawdzić czy spadnie ciśnienie i zaczęliśmy, ale na luzie, bo a to ja chora, a to Tadek, a to zajechani i nam się nie chciało i seks wypadał raz w tygodniu ;), no i cykle mam mocno rozregulowane, ostatni to 43 dni. Tsh mi spada, bo miałam podwyższone od antykoncepcji, to pewnie też ma wpływ.
No i ja wierzę, że organizm czeka na ten maj :)

mój nie chciał wyleść. Miałam termin na 20 lutego. siostrzeniec ma urodziny 4. marca, to wszyscy obstawiali, że właśnie wtedy się wykluje. Ale od początku uparty jest i dopiero 6 marca

Lux bardzo prawdopodobne :-D

Pysia no pamietam ze Tadzio był długo w brzuszku coś mu sie nie spieszylo ,za to ja miałam termin na 16 a urodziłam 4 tym razem byloby podobnie :-D

reklama
Do góry