reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Tak, z tel pewnie napisze odrazu :-)
Lilolo
Mruva,
Zawsze to jakieś wyjście jak chce się drugie dziecko.
Mąż dostał jakieś leki? Byliście u androloga? - nie pamiętam czy pisałaś. Osąd samego gina to za mało on nie jest specjalistą w dziedzinie nasienia. Warto iść do androloga. Być może dobierze jakieś leki i po 3msc będzie znaczna poprawa. U nas tak było
Madzia,
Kreska ciemniejsza
Ja po wizycie wszystko jest ok. Szyjka pięknie trzyma. Łożysko, przepływy w normie. Dzieci mają 210 i 225g i ok 14cm. Usg polowkowe będę miała 16.06 zaraz po powrocie z wakacji
Zawsze to jakieś wyjście jak chce się drugie dziecko.
Mąż dostał jakieś leki? Byliście u androloga? - nie pamiętam czy pisałaś. Osąd samego gina to za mało on nie jest specjalistą w dziedzinie nasienia. Warto iść do androloga. Być może dobierze jakieś leki i po 3msc będzie znaczna poprawa. U nas tak było
Madzia,
Kreska ciemniejsza
Ja po wizycie wszystko jest ok. Szyjka pięknie trzyma. Łożysko, przepływy w normie. Dzieci mają 210 i 225g i ok 14cm. Usg polowkowe będę miała 16.06 zaraz po powrocie z wakacji
madziolina_p
Wyniki z piatku na 3 dni przed @
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Madzia gratulacje poraz kolejny i teraz juz oficjalne ;-) mówiłam, że tylko ze mnie sobie testy żartują :-)
monii88
madzia gratki jeszcze raz:-)
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Madzia gratulacje
U mnie male zmiany
Jedna nga w niemczech jestesmy
Tan maz juz tam pracuje
Czyli blizj wlasngo kata do mieszkania
Termin do poradni nieplodnosci to zarezerwowany w lutym.
Od ginekologa ie dostalam bo twerdzil ze zajde naturalnie w ciaze i tylko kase na leki i badania ciagna.
Probujemy ale bez wiekszych efektow.
U mnie male zmiany
Jedna nga w niemczech jestesmy
Tan maz juz tam pracuje
Czyli blizj wlasngo kata do mieszkania
Termin do poradni nieplodnosci to zarezerwowany w lutym.
Od ginekologa ie dostalam bo twerdzil ze zajde naturalnie w ciaze i tylko kase na leki i badania ciagna.
Probujemy ale bez wiekszych efektow.
reklama
madziolina_p
Dziekuje!