reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie .
Majdaczku super że już jesteś. Torty rewelacyjne. Masz talent kobitko!
Mnie niestety musisz zrzucić z listy zaciazonych do listym mam aniolkowych. Niestety ciąża biochemiczna. Od wczoraj mam krwawienie. W sumie to nie śpię bo mnie brzuchol nawala. Termin kolejnej @ 27 czerwca. Nie prserywamy starań i działamy dalej.

Witam niedzielnie :*

Witajcie .
Majdaczku super że już jesteś. Torty rewelacyjne. Masz talent kobitko!
Mnie niestety musisz zrzucić z listy zaciazonych do listym mam aniolkowych. Niestety ciąża biochemiczna. Od wczoraj mam krwawienie. W sumie to nie śpię bo mnie brzuchol nawala. Termin kolejnej @ 27 czerwca. Nie prserywamy starań i działamy dalej.

Ojej :( Martusia przykro mi. Tulaski :*

Dzień dobry!
Majdaczku dobrze, że jesteś! Piękne torty!

Brzuch mnie od rana pobolewa, więc @ chyba będzie o czasie.

Lecę się szykować. Na 10tą mamy msze rocznicową. Synio mój czyta pierwsze czytanie, więc znowu będę się wzruszać.:-)

Witam

Majdaczku kochana torty cudne:0 niemyslalas zeby robic ciasta na zamowienie?:)
mnie wpisalas na styczen?:)

martaha tulam kochna;*

ja juz sie obudzilam ale zalegam w lozku:) troche robie sobie dzien lenia:)

Witam w niedzielne popołudnie. U nas zimno i deszczowo. Jednym słowem okropnie :no: Wiosna się kończy, lato przeleci i z pogody nici.
Nie pisałam wczoraj, ale załapałam się na małą pracę, niestety na umowę zlecenie, ale po Komunii trochę kasy się przyda, więc nie wybrzydzałam i się zgodziłam. Na razie do końca czerwca, a dalej szukam coś innego.
Ale mi zimno, masakra.

reklama
Witam w niedzielne popołudnie. U nas zimno i deszczowo. Jednym słowem okropnie :no: Wiosna się kończy, lato przeleci i z pogody nici.
Nie pisałam wczoraj, ale załapałam się na małą pracę, niestety na umowę zlecenie, ale po Komunii trochę kasy się przyda, więc nie wybrzydzałam i się zgodziłam. Na razie do końca czerwca, a dalej szukam coś innego.
Ale mi zimno, masakra.

Gratuluje. Lepsza praca taka niz zadna ;)

Do góry