reklama
martaha123
Fanka BB :)
Witajcie .
Majdaczku super że już jesteś. Torty rewelacyjne. Masz talent kobitko!
Mnie niestety musisz zrzucić z listy zaciazonych do listym mam aniolkowych. Niestety ciąża biochemiczna. Od wczoraj mam krwawienie. W sumie to nie śpię bo mnie brzuchol nawala. Termin kolejnej @ 27 czerwca. Nie prserywamy starań i działamy dalej.
Mnie niestety musisz zrzucić z listy zaciazonych do listym mam aniolkowych. Niestety ciąża biochemiczna. Od wczoraj mam krwawienie. W sumie to nie śpię bo mnie brzuchol nawala. Termin kolejnej @ 27 czerwca. Nie prserywamy starań i działamy dalej.
monii88
Ruda Hetera dzisiaj dopiero doczytałam i uzupełniłam listę.
Jeżeli coś przegapiłam, albo coś pokręciłam, to piszcie, poprawię.
Wszystkim z II kreseczkami gratuluję :-)
majdaczku u mnie II krechy wiec możesz mnie dopisac do styczniówek:-)
Witam niedzielnie :*
Ojej Martusia przykro mi. Tulaski :*
Witajcie .
Ojej Martusia przykro mi. Tulaski :*
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Dzień dobry!
Majdaczku dobrze, że jesteś! Piękne torty!
Brzuch mnie od rana pobolewa, więc @ chyba będzie o czasie.
Lecę się szykować. Na 10tą mamy msze rocznicową. Synio mój czyta pierwsze czytanie, więc znowu będę się wzruszać.:-)
Majdaczku dobrze, że jesteś! Piękne torty!
Brzuch mnie od rana pobolewa, więc @ chyba będzie o czasie.
Lecę się szykować. Na 10tą mamy msze rocznicową. Synio mój czyta pierwsze czytanie, więc znowu będę się wzruszać.:-)
madziolina_p
Majdaczku ja tez mialam dwie krechy, ale jutro wyniki bety i termin @ wiec narazie nie przepisuj, nie zapeszajmy
majdaczek14
Witam w niedzielne popołudnie. U nas zimno i deszczowo. Jednym słowem okropnie Wiosna się kończy, lato przeleci i z pogody nici.
Nie pisałam wczoraj, ale załapałam się na małą pracę, niestety na umowę zlecenie, ale po Komunii trochę kasy się przyda, więc nie wybrzydzałam i się zgodziłam. Na razie do końca czerwca, a dalej szukam coś innego.
Ale mi zimno, masakra.
Nie pisałam wczoraj, ale załapałam się na małą pracę, niestety na umowę zlecenie, ale po Komunii trochę kasy się przyda, więc nie wybrzydzałam i się zgodziłam. Na razie do końca czerwca, a dalej szukam coś innego.
Ale mi zimno, masakra.
majdaczek14
monii gratuliję
madziolina Tobie po cichu też.
madziolina Tobie po cichu też.
reklama
cytrynowa_
Witam w niedzielne popołudnie. U nas zimno i deszczowo. Jednym słowem okropnie Wiosna się kończy, lato przeleci i z pogody nici.
Ale mi zimno, masakra.
Gratuluje. Lepsza praca taka niz zadna