reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No widzicie, jestem dzis w szoku, zdenerwowana, musze z M pogadac, mam nadzieeje ze nie uslysze slow ze specjalnie to zrobilam bo sie zalamie:(

a jutro umawiam sie do tego gina gdzie owu niebylo!! i po drodze bete zrobie...szok szok!!!!
a pozniej wraca do mojego lekarza co przez prace, i malo czasu niemoglam jezdzic..

julia, hah to pozawieszałaś starania widze :p :) gratulacje! :* :* :* No tylko by spróbował tak powiedzieć :) no i lekarz może sobie gadać, a swoje trzeba robić :)

Widzę, że prawie same staraczki o pierwsze tu zostaną :) Kiedy my się doczekamy ? :O

Jugosława,
przed chwilą czytałam Twój post, a teraz go nie widzę, co jest :|? dzięki za odp :* nie będę mu nic gadać, niech robi swoje :) co do clo to nie wiem, co z tego wywołuje owulację czyli działa, ale jak w ciąży nie jestem.. a to już 3 cykl jest. Kiepsko to widzę :)

Ja coś nie mogę się dzisiaj obudzić, siedzę w pracy, znów mnie jakiś dołek łapie, zaraz kawka i poszperam w internecie i pomarzę o urządzaniu mojego domu, tylko to mnie chyba trzyma przy żywych ;p

Ostatnia edycja:
Kamilove, dzieki ;) Nikos cudowny jest rozwija sie pieknie ;) ma 7,5 mca ma 2 zabki ida kolejne , raczkuje, staje ;) także super;) wlasnie @ nie ma ;( a staram sie karmic głownie w nocy w dzien juz mamy 3 posiłki a najchętniej bym go karmiła jak najdłużej ale wlasnie ze wzgledu ma brak @, chyba musze ograniczyć ...
To Ty teraz bedziesz miała 3 dziewczynki ;) super ;)
A starszaczka wysoka;)
Mój ma 74cm , ciuchy niektóre juz 80, a wazy 8000 ale ta gnidka mała non stop w ruchu ;)

Julia gratulacje !!!! ;D a czemu lekarz mówił ze brak owu?

Moniusia ja z doświadczenia wiem ze nie mozna sie łamać ;*

julia gratulacje :) ja byłam wczoraj u lekarza i widziałam pęcherzyk 6 mm za 2 tyg znowu do lekarza zobaczyć czy serduszko bije :) martwią mnie tylko ciągłe bóle brzucha :(

Julia,

Ja też miałam nie mieć owu i tez juz zawieslismy starania, a tu dwie krechy :)
Gratuluję!
Ps. Mój też próbował mi wcisnąć, że specjalnie na złość jemu zaszłam i ze go wrobilam i wogole... Ale potem się zastanowił nad tym co gada :/

Emka,

Kurcze ja juz nie pamiętam jak to jest mieć takie maleństwo i pozytywnie zazdroszczę :)
Ale jak ma 7,5msc to ty październikowa mamusia jesteś?

Miłego dnia!

reklama
Do góry