reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik mnie tez szlag trafia i żebym była w pl to bym już dawno u gina była. Ale tu u lekarza byłam dwa razy i raz zrobila mi bete ( jeszcze przed lutowym okresem) a drugi raz lekarz wyjaśnił ze to normalne po anty i się może tak normowac jeszcze jakiś czas.
Jak do czerwca/lipca sie nie zmieni wtedy coś zaradzi

reklama
Cytrynowa szkoda, ze tam maja takie podejście, w końcu obojętnie czy po antykoncepcji czy nie cykle nie powinny byc takie rozchwiane...
I tak dobrze sobie z tym radzisz, pełen podziw!
a jak u Ciebie ze staraniami?

Cytrynowa do czerwca-lipca masz czekac na @?! No śmiech na sali.. ech :/ współczuje..

Oldżi ma rację z tymi przeprosinami :) oby zakielkowalo :D

Kasik na uregulowanie. Niestety do pl nie mam jak teraz lecieć chyba że bym z pracy zrezygnowała. Wtedy bym prywatnie poszła od razu. No ale cóż...

Oldzi od kilku dni jest u nas codziennie wieczorem i na noc jego przyjaciel. Więc nawet nie ma Jak się godzić

Cytrynowa rozumiem, no ciężka masz sytuację. Oby jednak sie to w miare szybko wyjaśniło i ta @ niech przylezie.

Cytrynowa matko to jakas masakra! Ale oby szybko przyszla!
Mi sie wczoraj @ skonczyla, wiec niedlugo czas zaczaac staranka i wczoraj mezowi powiedzialam, ze maj bedzie nasz hehe

reklama
Witam sie :*
@ w końcu przyszła czyli nareszcie
dokoncze badania i moze zaczne skuteczne leczenie
Prosze o wpisanie kolejnej @ na 08.06

Do góry