reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć dziewczyny :-)
My wczoraj mieliśmy imprezkę urodzinowa syna, stwierdziliśmy, ze 2 tygodnie przed Komunia nie będziemy szaleć, wiec wynajęliśmy na 2 godzinki tzw. figroraj i było super. Syn przeszczesliwy, reszta dzieci tez. Najbardziej syn cieszył się, ze oprócz prezentów dostał pieniążki od swoich chrzestnych i kupił sobie Fife15, teraz czekają niecierpliwie na dostawę :-D Dzieci to maja proste marzenia i wymagania ;-) gorzej z rodzicami...:tak: U nas piękny dzień się zapowiada, a nam zostało 13 dni do 1 Komunii syna, coraz więcej mam na głowie, coraz więcej się denerwuje tym wszystkim.

Majdaczku wszystko będzie dobrze, ale nie dziwie sie, ze sie denerwujesz i stresujesz. Ale to rodzaj stresu mobilizujacego takze częściowo jest wskazany :)

witajcie po weekendowej przerwie
karola gratulacjeeeee!!!!! super wieści tego nam trzeba :-D
Madziolina mruva kciuki za kolejny cykl, oby ten szczęśliwy.
Ja już chyba po owu... no zobaczymy chociaż na wiele nie liczę bo nie do końca było tak jak planowałam... ale cóż charakterki to mamy oboje... ;/ no nic a nuż ... teraz kluczowe 2 tygodnie (swoją drogą te 2 tygodnie które najbardziej się dłużą w całym cyklu...
Miłego dnia kobietki :)

reklama
dzien dobry :* dzis wolne
Madziolina, Mruva szkoda, ze @ przyszła :( ja na swoją dalej czekam :/

Ostatnia edycja:
Do góry