reklama
Najpierw oznajmia mi o 12 ze zaprosil znajomych na grila na 16.30 a byl w pracy do 14 ja w lodowce pusto a z mlodym na wieksze zakupy sie nie zabieram bo konczy sie tak ze ja latam za nim i nic nie mam w koszyku mial przyjsc o 14.15 a ja mialam isc na zakupy o 15 dzwonie i pytam gdzie jest a on ze piwo pije bedzie za 10 minut o 16 wrocil do domu a ja kazalam mu odwolac grila bo nie bede biegala jak poroniona zeby cos kupic i przygotowac i on obrazony ze ja problemy robie no ku..a
madziolina_p
Fanka BB :)
Ku... A on sobie piwko popija zamiast do sklepu podjechac!!! Przeciez on powinien zakupy zrobic jak jechal
madziolina_p
Fanka BB :)
Moj tez wlasnie na zakupach, bo on sie bardzo dobrze w tym sprawdza, tylko ze my nie grilujemy :-(
reklama
Moj gdyby poszedl do kupil by najgorszy kawalek karczku niejadalna kielbase i rozne inne tego typu wpadki ma chlopak swoje zalety ale robienie zakupow nie jest jedna z nich ale dzisiaj z tym piwem to bylo przegiecie tym bardziej ze w tym tyg 3 razy po pracy piwkowal a ja jestem bardzo przeciwna i on o tym wie
Zas beda ciche dni przez tydzien mnie w tej ciazy bardzo dlugo nerwy trzymaja a obrazac to ja sie potrafie.
Zas beda ciche dni przez tydzien mnie w tej ciazy bardzo dlugo nerwy trzymaja a obrazac to ja sie potrafie.