reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Witam się i ja)
madziolina_p
I ja sie witam!
cytrynowa_
Lux o mnie mowisz? Ja juz tez w 3 miesiac wchodze bez okresu.
Lady Agnes
hej :-) widzę ze jak powstał wątek zamknięty to tu juz coraz mniej wpisów. Wchodzę po 2 dniach i nie mam problemów z nadrobieniem jak kiedyś ;-)
Anastazji witaj, dawno Cię nie widziałam. Powiedz jak samopoczucie?
Ja w końcu w ten weekend zamierzam podzielić się z rodziną informacja o ciazy. Zresztą brzuszka juz nie dam rady ukryć, w ostatnim tygodniu zrobił się dużo większy. Chciałam poczekać do badania polowkowego, ale napewno wszyscy już zauważa.
Pozdrowienia dla wszystkich i dużo fluidkow, łapcie, żeby coś się w końcu ruszyło na wątku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anastazji witaj, dawno Cię nie widziałam. Powiedz jak samopoczucie?
Ja w końcu w ten weekend zamierzam podzielić się z rodziną informacja o ciazy. Zresztą brzuszka juz nie dam rady ukryć, w ostatnim tygodniu zrobił się dużo większy. Chciałam poczekać do badania polowkowego, ale napewno wszyscy już zauważa.
Pozdrowienia dla wszystkich i dużo fluidkow, łapcie, żeby coś się w końcu ruszyło na wątku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostatnia edycja:
monii88
witam,ja już o pracy obiad zaliczony,teraz chyba się zdrzemnę albo wezme się za nauke chociaż tak mi się nieeeechce
witam,ja już o pracy obiad zaliczony,teraz chyba się zdrzemnę albo wezme się za nauke chociaż tak mi się nieeeechce
A co Monia studiujesz?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajcie
co tak sktomnie piszecie?
co tak sktomnie piszecie?
reklama