Julka89.89
Cudzie trwaj..
witaj lux ;-) odebralisnu wyniki, nic z nich nie rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakie wyniki?witaj lux ;-) odebralisnu wyniki, nic z nich nie rozumiem
ogolnie sytuacja ze szwagierka nadal chora, ja juz sie poddaje, z matka koltnie zaliczylam niedawno i ogolnie nieciekawie wszystkoPisz pisz co tam u Ciebie:-)
witaj lux ;-) odebralisnu wyniki, nic z nich nie rozumiem
ogolnie sytuacja ze szwagierka nadal chora, ja juz sie poddaje, z matka koltnie zaliczylam niedawno i ogolnie nieciekawie wszystko
nic nie zapowiada poprawy-chyba, ze nigdy nie zaciaze to wtedy ona bedzie szczesliwa, ja tam niekiedy chodze, bo jej corka placze za mna, ale szwagierki unikam i nawet rozmawiac mi sie z nia nie chce.Kurcze to niedobrze a jest wogule jakas szansa ze atmosfera sie oczysci dobrze by bylo bo to wcale nie jest Ci potrzebne a co na to Twoj T.?
nie, ja juz jakis czas temu pisalam, ze czekam na luzie do lipca, jesli wtedy nic sie nie ruszy to lekarz mnie czeka i badania, nie spieszy mi sie az tak do pieluch hehLux a Ty robilas prolaktyne? Albo jakies badania ostatnio?