reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dziękuje dziewczynki za miłe słowa i komplementy :*

Julka odważ się i wrzuć jakieś zdjątko :)

Oldżi a Ty nie piernicz głupot tylko też się pokaż ;)

reklama
Hejka dziewczynki, melduje że wczoraj zrobiłam na studiach absolutorium :D teraz pozostała mi tylko obrona pracy mgr :D wczoraj poczułam w brzuchu takie smyrnięcie heh myśle że to moja dzidzia :D czekam aż sie to nasili to bede miała pewność. W czwartek mam wizyte u gina, a w środe u denta przeglądzik bo już minęło 6 m-cy a w ciąży wiadomo, lepiej dmuchać na zimne. Przygotowania do ślubu ruszyły pełną parą, pozostało 54dni do ceremonii. Bałam się że będę szła do ślubu z wagą 70kg a ty na wadze zaledwie 61,3 kg czyli wzrostu tyle co nic, ale za to brzuszek już zauważalny :) wszyscy sie zachwycają że świetnie wyglądam a ja już nie mogę się doczekać czwartku bo może już dr powie czy to on czy ona. Obstawiam jednak chłopaka :)

kasik 90 widze że górę sukni ślubnej masz prawie identyczną jak moja bedzie wygladać heh za jakieś 3tyg zacznie być szyta więc w czerwcu wam się w niej pokaże :)

Hejka dziewczynki, melduje że wczoraj zrobiłam na studiach absolutorium :D teraz pozostała mi tylko obrona pracy mgr :D wczoraj poczułam w brzuchu takie smyrnięcie heh myśle że to moja dzidzia :D czekam aż sie to nasili to bede miała pewność. W czwartek mam wizyte u gina, a w środe u denta przeglądzik bo już minęło 6 m-cy a w ciąży wiadomo, lepiej dmuchać na zimne. Przygotowania do ślubu ruszyły pełną parą, pozostało 54dni do ceremonii. Bałam się że będę szła do ślubu z wagą 70kg a ty na wadze zaledwie 61,3 kg czyli wzrostu tyle co nic, ale za to brzuszek już zauważalny :) wszyscy sie zachwycają że świetnie wyglądam a ja już nie mogę się doczekać czwartku bo może już dr powie czy to on czy ona. Obstawiam jednak chłopaka :)

Nati gratulacje i powodzenia na obronie ;)
No to ślub lada dzień :D najfajniejszy okres Cię czeka teraz. Prosiliście już gości czy teraz zaczynacie?

Kasik jesteś śliczną kobietką:))
Kamilove bożeeeeee jak ten czas zapiernicza... szok. Teraz przynajmniej będziesz bardziej spokojniejsza :)
Forum zamknięte to baaardzo fajna sprawa.... jesrem za:)

reklama
goście powiadomieni telefonicznie ale właśnie dziś mają nadejść oficjalne zaproszenia więc czekam w pracy na kuriera i już nie mogę sie go doczekać bo sama je projektowałam i ciekawość mnie rozpiera a i czas najwyższy powysyłać :)

Do góry