reklama
Ale Wy piękne wszystkie.
Ja uciekam od Was. Będę Wam psula image swoja twarza.
Wątek zamknięty to fajna sprawa.
Następna glupoty wygaduje... pokaż się a nie ścieme walisz
1985nelia2
Fanka BB :)
Hejka dziewczynki, melduje że wczoraj zrobiłam na studiach absolutorium teraz pozostała mi tylko obrona pracy mgr wczoraj poczułam w brzuchu takie smyrnięcie heh myśle że to moja dzidzia czekam aż sie to nasili to bede miała pewność. W czwartek mam wizyte u gina, a w środe u denta przeglądzik bo już minęło 6 m-cy a w ciąży wiadomo, lepiej dmuchać na zimne. Przygotowania do ślubu ruszyły pełną parą, pozostało 54dni do ceremonii. Bałam się że będę szła do ślubu z wagą 70kg a ty na wadze zaledwie 61,3 kg czyli wzrostu tyle co nic, ale za to brzuszek już zauważalny wszyscy sie zachwycają że świetnie wyglądam a ja już nie mogę się doczekać czwartku bo może już dr powie czy to on czy ona. Obstawiam jednak chłopaka
Żeby założyć taki wątek zamknięty musze napisać do admina i podać listę dziewczyn które chcą się w nim udzielać. No i musimy wybrać moderatora.
Ja uważam, że Ty powinnaś zostać moderatorem
Julka89.89
Cudzie trwaj..
jak znajde swój kabel do tel i przerzucę zdjęcia to się ujawnie ;-)
Lilolo
To zrobię listę dziewczyn które się udzielają wrzucę tu i zdecydujemy czy zakładamy wątek
1985nelia2
kasik 90 widze że górę sukni ślubnej masz prawie identyczną jak moja bedzie wygladać heh za jakieś 3tyg zacznie być szyta więc w czerwcu wam się w niej pokaże
Hejka dziewczynki, melduje że wczoraj zrobiłam na studiach absolutorium teraz pozostała mi tylko obrona pracy mgr wczoraj poczułam w brzuchu takie smyrnięcie heh myśle że to moja dzidzia czekam aż sie to nasili to bede miała pewność. W czwartek mam wizyte u gina, a w środe u denta przeglądzik bo już minęło 6 m-cy a w ciąży wiadomo, lepiej dmuchać na zimne. Przygotowania do ślubu ruszyły pełną parą, pozostało 54dni do ceremonii. Bałam się że będę szła do ślubu z wagą 70kg a ty na wadze zaledwie 61,3 kg czyli wzrostu tyle co nic, ale za to brzuszek już zauważalny wszyscy sie zachwycają że świetnie wyglądam a ja już nie mogę się doczekać czwartku bo może już dr powie czy to on czy ona. Obstawiam jednak chłopaka
Nati gratulacje i powodzenia na obronie
No to ślub lada dzień najfajniejszy okres Cię czeka teraz. Prosiliście już gości czy teraz zaczynacie?
kamkaz
Kasik jesteś śliczną kobietką)
Kamilove bożeeeeee jak ten czas zapiernicza... szok. Teraz przynajmniej będziesz bardziej spokojniejsza
Forum zamknięte to baaardzo fajna sprawa.... jesrem za
Kamilove bożeeeeee jak ten czas zapiernicza... szok. Teraz przynajmniej będziesz bardziej spokojniejsza
Forum zamknięte to baaardzo fajna sprawa.... jesrem za
reklama
1985nelia2
goście powiadomieni telefonicznie ale właśnie dziś mają nadejść oficjalne zaproszenia więc czekam w pracy na kuriera i już nie mogę sie go doczekać bo sama je projektowałam i ciekawość mnie rozpiera a i czas najwyższy powysyłać